Vinnere av kokebok

Tusen hjertelig takk til alle som deltok i konkurransen, jeg setter stor pris på at dere tok dere tid til å svare på spørsmålene. Nå sitter jeg her og kjenner det bobler av inspirasjon etter å ha lest deres erfaringer, tanker og holdninger til mat og matlaging. Bra folk altså!

siljesreise kokebok

Gratulerer Vigdis Andrea, Lisa Knutsdatter og Helene Helsehippie, dere får én Siljes Reise-kokebok hver.
Håper dere får masse glede av den :-)

Takk igjen til alle som deltok, veldig hyggelig at dere ville være med.

 

6 thoughts on “Vinnere av kokebok

 1. Woho! Nå ble jeg glad! :D Nå blir det masse god matlaging fremover. *stort glis*

 2. Åååå, for en fantastisk fortsettelse på en fin mandag!! Gleder meg masse!! Skal jeg sende deg adresse på mail? :D :D :D

 3. Hei
  Du. Jeg bestilte en pakke på iherb, og prisen ble slik:
  Intems 43,86
  Discounts 7,93
  Shipping 10
  Order total 45,93
  Reward 13,32
  Grand total 32,61

  Også fikk jeg i dag en toll regning fra DHL på over 300,- :S pakken er jo på under 200,- eller? Har du opplevd lignende? Hvem må jeg ta kontakt med? Jeg har selve esken på jobb så får ikke sett hva det står på den nå. Men er redd for at iherb har merket feil, altså den order totalen, og at tollen mener jeg må betale D likevel?

  Håper på raskt svar. Blitt utrolig glad da!

  Hilsen 1 stk bekymret Veronica

  • Det er mulig at rewards ikke blir trukket fra på summen på pakken, jeg er rimelig sikker på at det kun er discounts som trekkes fra. Men det du kan gjøre er å ta kontakt med de regningen kom i fra og si at du kan fremlegge kontoutskrift som bevis på at du ikke har betalt over 200 kr. Det går an å prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *