Velkommen til min nye blogg allesammen!

Nå er ENDELIG alle følgerne fra siljesreise.blogg.no blitt flyttet over hit, hipp hurra! Det er godt å ha hele gjengen samlet! :-) Så da vil jeg ønske allesammen velkommen til min egen blogg på mitt eget domene!

Jeg vil rette en gigantisk takk til Håvard i Lettpanett.no for GRATIS hjelp med flytting av bloggen til  mitt eget domene! Trenger du hjelp til noe lignende anbefaler jeg han. Og ikke minst takk til Kayso som bisto meg her en dag jeg var så fortvilet over at jeg ikke forsto wordpress. Kirsti er en knupp!

Og psst! Nye monster i Eplabutikken min nå:

Ha en strålende dag dere!

9 thoughts on “Velkommen til min nye blogg allesammen!

 1. Skjønne monstre;)
  Jeg har lest litt på bloggen din nå. En flott blogg, men for et nydelig menneske du er!

  Ville bare si at jeg har linket til deg, håper du synes det er greit!

 2. Supert!! :) Som jeg skrev i meldingen, nå suser det fremover og Voe og Ida Wulff kan bare passe seg, hihi :) Fantastisk fin han monsteret som er lilla med sånne rosa hjerter på :))

 3. Jippi! :D Og gratulerer med vel gjennomført flytting. ;) Blir nok flytting over til WordPress for min del snart også, må bare vente på at mine «hjelpere» har tid. :) Og enig med Kayso om det lilla hjertemonsteret! Han var helskjønn. <3

 4. :D Idag fikk jeg monstermagnetene mine i posten. Tusen takk!! De var kjempefine, akkurat sånn jeg så for meg! Det kommer et innlegg om dem litt senere idag! :)

 5. Hehe, ett mål kan jo være å komme seg på trening…begynner der jeg.
  Sv: Vettu, jeg skulle så gjerne vært med på tulla, men så ble det litt omstendigheter som gjorde at det ble nettopp i morgen jeg får besøk av to gode venninner..Hadde vært veldig spennende å hilse på, men håper det ikke blir siste gang bloggerne møtes…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *