Velkommen hit lille Hydralica

Er hun ikke søt? :-) Hun heter Hydralica (mener det var sånn man skulle skrive navnet hennes), og og er ca 9 uker gammel.

Jeg har faktisk møtt henne en gang tidligere, 21.august for å være nøyaktig. Da hadde hun og mamman hennes nettopp blitt tatt inn av Dyrebeskyttelsen og bodde på Brakka. Mora er villkatt, så det har ikke vært lett å komme i kontakt med hverken mor eller barn. Men nå i går ble de skilt og lille bebisen kom hit til oss. Mora skal steriliseres nå, og da satser vi på at hun vil bli klar for å temmes, bli god og snill, og få tillit til mennesker.

Men tillit mangler ikke hos lille Hydralica. Hun var skvetten og skeptisk i går ettermiddag og kveld når hun kom, men ikke redd, og ville gjerne ligge i sofaen sammen med oss selv om hun ikke var trygg på det å få klapp og kos. Men i dag når vi sto opp var det omtrent en ny katt som kom ut fra badet. Nå koser hun tilbake, er med overalt, tok en formiddagsdupp sammen med meg på sofaen, er mindre skvetten, og skravler som en foss. Hun kommer til å bli veldig bra. Ellers leker og ramper hun mye, slik alle kattunger gjør ;-)

 

53 thoughts on “Velkommen hit lille Hydralica

 1. Så utrolig, utrolig skjønn! Og så moro det er å se den typen forandringer hos pusen. :D Det har vi også sett hos vår adopterte pus, Cæsar, som var LIVredd, sky, kjempenervøs, skvetten og veldig avvisende til kontakt og kos da han kom. Men etter flere uker i sitt nye hjem er han en HELT ny katt. Han kommer og hilser på oss i døren, hopper opp i fanget og krever kos, vil ligge heeeeelt inntil i sengen om natten, gjerne med hodet opp til halsen, slikker og steller på oss, prater som en foss, leker både med oss og de andre to kattene og er ikke lenger skvetten. Det er bare så utrolig givende å se. :)

 2. Heldige pusen som har kommet til deg! Hun kommer til å få det superfantastisk råbra hos deg, fine Silje. Kjipt at det ikke er lov med dyr her jeg bor (FML), men dersom jeg engang kommer inn på boligmarkedet og får kjøpt et hus, skal det bli et skikkelig pusehus! :D Det er så flott at du tar inn pusekatter og gir dem et trygt hjem og en fin start på livet, det skulle vært flere som deg! (: Stå på! <3

 3. Å nei heeeeerregud da!!!! Jeg smelter jo. Er det mulig? Og så bra å høre at pus varmer opp til folk da. Dere er jo ikke farlige heller så :)

  • Ja drt hjelper veldig :-) Det ER så godt når de er så tillitsfulle mot deg og bare hengir seg i koserus på fanget <3

 4. Hei Silje!

  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om det å jobbe som fosterforeldre for katter? Er det noe hvem som helst har mulighet til å gjøre? Hvis det er det, så hadde det vært supert med et innlegg om hvordan man kan bli kattefosterforelder :)

  Super blogg! Håper du føler deg pigg og rask så fort som mulig!

  Klem

 5. Du er skikkelig flink til å ta bilder.!!Det første bildet av katten var skikkelig fint!!! Hvordan får du til så fint naturlig lys, jeg får aldri til noe fint lys på bildene, enten blir det for mørkt og kornete,eller får mye blitz,selv om setter ned blitz nivået blir det ikke fint, med blitz blir det aldri fint synes jeg. Det bildet med deg hals + blått kjede er og vedlig fint, har du fikset på det etterpå eller får du til så fint lys på kameraet.?
  mvh

  • Halsbildet er tatt på soverommet, vi har veldig fint fotolys der. Skyggen ble slik av seg selv, også bare justerte jeg litt kontrastene med et filter, og da ble det slik. Så lite justeringer igrunn :-) Kattebildet ble bra fordi det er tatt i vinduskarmen med dagslys, og hvitbalansen stilt på overskyet vær.

 6. Åhh, hvor er den bare smashing!! ♥

  Og som alltid enig med de som roser dine bilder, de er bare helt fantastiske. Du kunne gjøre det godt som kunstfotograf! Hva er det forresten for et kamera du har?

 7. Åhåhååå! Ho var berre søtest :) Utruleg stilig det siste biletet. Du er så flink du, Silje!

 8. For en skjønning, seeee på de øynene :D
  Åh du er heldig, Silje. Jeg vet det koster å være fostermamma, men det er nesten utrolig å tenke på hvor mye det utgjør for hver lille pus <3

  • Ja det er herlig! Ikke like herlig at hun er dårlig i magen og dreit ut 8 par sko i gangen, men ellers hyggelig. hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.