Veggisgrill

Slik kan en veggisgrill se ut! I tillegg hadde vi hummus og en hissig sweet chilisaus til. Mums! Det var stas for oss veggiser å få egen grill når vi kom til grillfesten, vi må som regel må vi ta til takke med en kjip engangsgrill ved siden av den digre monstergrillen de altspisende bruker. Tommel opp for å legge til rette for alle!

På grillen ser dere:
Rødbeteburgere (vegan og glutenfri)
Marinert søtpotet i skiver (vegan og glutenfri)
Sopp
Marinert tempeh (marinert i tamari soyasaus, litt chili, salt og pepper + liquid smoke. Vegan og glutenfri)
Veggispøler og snitzel (vegetar, ikke glutenfri)

Nam nam nam!

Har du noen gode vegetar eller veganske grilltips du vil dele?

20 thoughts on “Veggisgrill

 1. Jeg har også prøvd å grille rødbeteburger (har forresten brukt oppskriften din mye, og elsker den!), og det ble kjempegodt!

 2. Mmm, rødbeteburger ser snadder ut! Sopp i skiver blandet med olje, salt og krydder som grilles i alu.folie er min favoritt i år. Også maiskolber selvfølgelig :D

 3. hvor kjøper du liquid smoke? Jeg har vært innom alle fancy matbutikker av typen meny, pluss et par innvandrerbutikker og ingen har så mye som hørt om det en gang!

 4. Rødbeteburgerene ser så gode ut!!
  Jeg liker så godt maiskolbe på grillen, med lime, kokosolje, fersk koriander og hvitløk.

 5. jeg prøvde meg på rødbeteburgere her en dag, de ble kjempegode men ikke så faste og fine som dine ser ut til å være! men øvelse gjør mester :) har ikke helt bestemt for om jeg foretrekker kikertmel, potetmel eller soyamel som stivelse…
  marinerte grønnsaker på spyd + marinerte kikerter i folie er min grillfavoritt <3 med hjemmelaget sukkerfritt grillkrydder, selvsagt.

 6. Hei Silje! Jeg har ikke kommentert her, men jeg skal bare si at jeg blir så utrolig inspirert av deg + supergald av å lese bloggen din! Stå på videre, jeg er med :-) Hihi! Og god helg!!!

 7. Veggisgrill er konge! :D Ser uber yummy ut :) Liker det aller meste på grillen, men grillspyd er min favoritt, med marinert grønnsaker,tofu og pølsebiter. Btw, jeg prøvde å lage glutenfri nanbrød i dag, ble ikke helt som de burde, men okei, håper på bedre lykke neste gang dah :)

 8. Oih, god ide å grille søtpotet skiver!

  Jeg lager ofte fylte sopp, jeg bruker melkeprodukter selv så fyll blir: kesam/rømme, philadelphia ost, hakkede stilk av sopp(jeg tar litt ekstra innmat ut med teskje), hakket løk, diverse krydder og revet ost på toppen.
  Så enkelt og så godt, og blir helt sikkert godt helt uten melkeproduktene. Jeg har ofte litt soppblanding til overs, så lager jeg fylte squash og:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *