Vegetartapas og kakeselskap

På lørdag feiret jeg bursdagen min én måned på etterskudd. Bedre sent enn aldri! Kvelden var fyllt med venninner, masse god vegetarmat, kaker, muffins, prat og latter! Heldigvis for meg slapp jeg å drikke øl etterpå slik resten gjorde. Å fylle opp magen med kake istede er helt greit for min del! For å holde koken drakk jeg to hjemmelagde soyalatte. Så dro vi på byen. Og gjett om jeg kjente det i går! Jeg blir nemlig «fyllesjuk» uten å drikke, det er så rart! :-) Blir allid kvalm, slapp, svimmel og alt som hører med dagen derpå etter bytur til tross for at jeg ikke drikker en dråpe alkohol. Rare greier det der.

Og til tross for den ekle episoden på vei hjem var det en veldig kjekk kveld, og her ser dere maten! Alle tok med seg litt, og tilsammen fylte det bordet.

Og her er søtsakene (selvsagt laget uten hvitt sukker osv osv):

Resten av bildene i innlegget nå er lånt fra BENTE som også var hos meg i går, superkoselig! Her er hennes blogginnlegg fra i går.

En super kveld, og det var HELT greit å være i dårlig form i går (og i dag).

Oppskrift på kakene kommer i eget innlegg forresten, og jeg håper maten vi spiste kan inspirere dere i en mer vegetarisk retning neste gang dere skal ta med noe mat til tapas!

Håper dere også hadde en fin helg, ønsker dere en flott uke! Ikke glem min Give-Away jeg har gående fram til onsdag kl 12, vinn supermat! Delta her.

:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *