Vegansk yoghurt med masse godt på

Yoghurt 1

Yoghurt 3

Yoghurt 2

Jeg har skikkelig yoghurtkick om dagen, nam nam nam. Yoghurten jeg bruker er den naturelle fra Alpro, vegansk og laget av soya. Et beger på 500 g koster 15 kr på Coop Obs. I dag toppet jeg yoghurten med kokosrasp, kakaonibs, gresskarfrø, hakkede paranøtter, frosne bringebær, vanilje og kanel. Skikkelig godt! Og komplett når den serveres i Sniff-skålen min og mummiskje.

Hvordan liker du å spise yoghurt?

19 thoughts on “Vegansk yoghurt med masse godt på

 1. Jeg liker å spise den med friske bær, kornblanding, mandel eller rista hasselnøtter, linfrø og solsikkekjærner :-)
  Mummi <3 Har du mye Mummisaker, som kopper og sånt? Kunne vi få sett dem?
  Gleder meg til å få lese i kokeboka di :-)

 2. Oi, dette såg fortreffelig godt ut! Jeg såg at yogurten inneholder tapioka sirup, vet du hva det er? Jeg ble så glad når jeg «fant» bloggen din med så mange flotte oppskrifter og tips til mat. Jeg går på candida diett og kan ikke spise melk, hvetemel, sukker og gjær – blir rett og slett ufattelig dårlig! Jeg har allerede prøvd noen av oppskriftene dine, og gleder meg til å prøve flere! :)

  • Så gøy å høre Sonia! Google tapioka så ser du mer hva det er og hva det er laget av. Orker ikke ramse opp alt :-] Jeg vet ikke hvordan tapiokasirup vil være i forhold til candida. Men tapiokamel/stivelse er høyt på karbohydrater, og da er sikkert sirupen det også. Kanskje. Jeg vet ikke.

 3. Jeg har vurdert dene yoghurten noen ganger, men er veldig skeptisk til «tapiokasirup». Hva tenker du om denne? Jeg liker best helt naturelle yoghurter uten noe søtning, men det er kanskje ikke det den er tilsatt som?

 4. Jeg bruker også yoghurt fra Alpro. Bruker den med blåbær som den er, eller den store med naturell. Sistnevnte bruker jeg sammen med bær og mysli, gjerne noen hakkede nøtter også :) Nam nam. Er veldig glad i yoghurt!

 5. Hærlig, så godt det ser ut :) Jeg bruker nesten det samme på min yoghurt, f.eks tørket/frysetørket frukt er også godt, som » Just Tomatoes Etc!» som man finner på Iherb. Alpro yoghurt er også knall god i muffins og nanbrød, jeg bruker en oppskrift fra «Vegan Brunch» som er utrolig god, saftig og med søte bær ;)
  Om du ikke spiser bihonning, så er vegansk honning også god å ha på naturell yoghurt :)

 6. Husker at jeg har prøvd en glutenfri oppskrift som jeg fant på nett, men den var med tørrgjær. Tror jeg har lagret oppskriften på pcn, men er ikke 100% sikker :)

 7. Den naturelle yoghurten fra Alpro er helt genial. Jeg bruker flere bokser av den i uka, fordi jeg bruker den til søtt, salt, bakst, dressinger, sauser.. you name it!
  Favoritten er likevel yoghurt, havegryn/grøt, banan, bær eller frukt.. og så en dæsj med peanøttsmør på toppen! :)

 8. Det er akkurat slik en god yoghurt-tallerken skal se ut med masse god topping!! :D Husker jeg hadde heeelt dilla på den naturelle soyayoghurten jeg også for noen år siden- den er jo faktisk kjempegod. Kunne så ønske vi kunne fått inn slik gresk yoghurt laget av kokos til Norge snart..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.