Vegansk tykk grønnsaksuppe

dsc01649dsc01651dsc01653
Jeg laget middag! Fra nå av skal jeg prøve å lage meg middag hver dag. Denne middagen er vegansk og kjempeenkel.

Du tar
– løk
– purre
– potet.

Det er basisen.

Så har du i alt du vil av grønnsaker, men vær litt obs på fargekombinasjoner (det kan lett se ufint ut om du blander feks gulrot og squash/brokkoli/spinat.

vann
Fyll opp i gryta, bare akkurat såvidt at det dekker, helst litt mindre for min del. Kok med lokk og krydder til alt er mørt. Mos med stavmikser. Putte oppi feks mais! Jeg er hekta på gastromat og hvitløkpulver så jeg krydrer med det. Grønnsaksbuljong kan du også bruke. Bruk det du vil.

Hehe, her er resutatet av å bruke rødkål i suppen:
lyselilla mat

Er du flink å lage middag?

signatur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *