Valnøtt og kokoskuler med forskjellig strø

I kveld har jeg kost meg med noen snopekuler jeg tenkte dere kunne få oppskriften på. Bruk de nøttene dere vil, det trenger ikke være akkurat valnøtter. Har du nøtteallergi kan du bruke solsikkekjerner og/eller mer kokos. Prøv deg fram :-)

Disse kulene her ble passe søte, med god vaniljesmak. Pass på at massen ikke blir helt graut, la den være litt grov. Og de er uten gluten, melk/laktose, sukker, soya, og er nokså raw og sunne :-)


Kokosflak kjøper jeg på iherb, små ferske dadler på innvandrerbutikk, vaniljepulver gojiking.com, bipollen funkyraw.com, rå carob gojiking.com, hamp, kokosolje og nøtter iherb. Husk å sjekk ut oversikten min (med linker!) over produkter jeg bruker HER (eller klikk på «produkter jeg bruker) i menyen min under headeren).

Nam nam :-) Kos deg med noen snopekuler i helgen du og!

11 thoughts on “Valnøtt og kokoskuler med forskjellig strø

  1. Hej!
    Jag har en fråga. Har du alltid varit såhär duktig med mat, eller hur började allt? När blev du intresserad för organiskt mat? Jag är nyfiken på hur allt började… kanske kan du till och med blogga om det :) Jag skulle hemskt gärna vilja börja också, men vet inte hur jag ska börja. :) Har blivit inspirerad av min vän Chelsa här i Australien också. http://www.emergingeden.com.
    Älskar din blogg, den inspirerar mig mycket!

    • Åjsann, ja det er ikke et rent lite spørsmål og svare på. Jeg skriver et innlegg om det iløpet av helgen :-)

  2. Ååå, nam, det så kjempegodt ut- og smart å bruke forskjellig strø på dem- delikat!:)
    Vurderte å lage marsipankuler i dag, men etter inspirasjon fra deg, kanskje jeg putter inni litt annet også:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.