20 thoughts on “Unzia

  1. hun er den fineste pusen med kort pels jeg noensinne har sett! blir helt satt ut hver gang jeg ser bilder av henne, og elsker blikket hennes når hun leker :D de som får ha henne er heldige!

  2. Rampepusen :D Hun er så søøøøøøøøøøt at jeg nesten smelter litt, hihi. Nabopusekattungen driver å smetter rundt omkring ute i hagen hos mamma og pappa, og i sta kom han opp på verandaen og ville ha mat. Så han fikk skinke (er jo uaktuelt at han IKKE skulle få noe, selvsagt ;P), og han måtte selvsagt «fange» hver eneste bit først, lille rakkeren. Han har til og med løpt inn i huset her for å se seg om, såååå nysgjerrig atte! Men jeg synes jo det bare er koselig med alle puser :D (ps. er det en bitteliten skriveleif som har sneket seg inn i overskriften?)

  3. Hei! Vi er et samboerpar med en hannkatt fra før av som skal skaffe oss en til :-) Jeg har sett litt inne på nettsidene til dyrebeskyttelsen, og jeg lurer på hvordan Unzia er i forhold til andre katter? Vi har en hannkatt som straks blir 2 år (blandings bengaler). Han heter Mio og har mange likhetstrekk med Unzia i følge nettsidene. Han er også en arti pus med «humørsvingninger» (fra kos til lek) og liker veldig godt å klatre i trær, hehe! Han har hatt flere katter på «besøk» her inne hos oss, så tror ikke det skal bli noen problemer fra hans side, så lenge han får være sjefen:)

    Er det hos dere Unzia bor nå? Tror de kan gå godt overens, eller har du kanskje andre forslag til hvilke katter som DB har som kan passe? Det virker som du kjenner de fleste ganske godt :-)

    På forhånd takk for svar! Ha en fin kveld videre :-)

    • Heia! Unzia er en spesiell og utrolig fin og facinerende katt. Hun trives mye bedre i fosterhjem enn på brakka, men hun bor ikke hos meg akkurat nå. Anbefaler deg å ringe vakttelefon, eventuelt sende en mail til DB og fortelle det samme du forteller her. De kan gi meg mye mer info enn jeg kan gjøre her på nettsiden min. Fortell gjerne hvordan det blir! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *