Tro det eller ei, men der finnes enda liv

Det siste på jord jeg hadde trodd i går kveld var at jeg skulle få kroppen ut av hus de neste to ukene. Tar tilbake det jeg skrev her om at jeg elsker tog, for jeg elsker ikke tog uansett – jeg elsker tog kun når det er lyst ute og man kan se.

Fy flate det var litt av en togtur hjem i går kveld. Seete med ryggen feil vei, plassert ved siden av en kul kis  BADA i herreparfymen sin. For å si det sånn, 2 minutter og jeg måtte røske med meg alt jeg hadde og rømme vogna på jakt etter et nytt sete. Det ordna seg, og alt var såre vel. Så ble det mørkt ute. Da ble jeg KVALM! Pulserende kvalme og kaldsvette i 7 timer inkl spy var ikke en digg avslutning på helgen. Tragikomisk. Kvalm i dag og. Men fikk på meg klær og kom meg ut tidsnok til å rekke litt dagslys. Skumringstimen var allerede i gang, og på min lille tur inn til byen og tilbake ble det mørkt.

 

I morgen får Hydralica en lekekompis! Vi får en liten guttepus på besøk hos oss, også fra Dyrebeskyttelsen. Det blir spennende!

Ha en god natt!

49 thoughts on “Tro det eller ei, men der finnes enda liv

 1. Nydelige bilder! Jeg blir litt irritert på mennesker som ikke tar hensyn på fellesreiser. Amagad, get a grip:P Håper du kom deg fort etter turen, jeg har skjønt hvor lett det er å gå på en smell som ME-syk.

  God natt:)

  • Uff ja. Jeg var egentlig alt for dårlig til å reise i utgangspunktet, så at jeg kom meg levende gjennom helgen er et under i seg selv.
   Natta :-)

 2. Ågud. Høres ut som min forrige togtur hjem fra Åndalsnes. D: Da ble også jeg sittende feil vei ved siden av en fyr som må ha vasket klærne sine i illeluktende manneparfyme, og akkurat som deg reagerer jeg KRAFTIG på parfyme. Får pulserende hodepine og blir skikkelig kvalm, men slipper i det minste å kaste opp, da. :p For min del var toget så stappfullt at jeg endte opp med å tilbringe mesteparten av togturen i restaurantvognen. Heller ikke ideelt når man tar kveldstoget og er stuptrøtt og helst vil sove. Haha! Menmen. Man kommer seg jo hjem til slutt. :)

  Og du – det nest siste bildet var nyyyydelig! Ser skikkelig trolsk og magisk ut. :D

 3. hei :) har du prøvd seaband noen gang? (link: http://www.seaband.no/). jeg vet jo ikke om det evt kommer til å fungere for deg, men for meg har det virkelig gjort underverker mot reisesyken, bare ett lite tips ;) du får kjøpt de på vanlig apotek :)

 4. Uff, hater å bli reisesjuk, men HELDIGVIS går det veldig greit på tog, synes nesten det er behaglig. Men bil/buss/båt/fly er helt forferdelig. Kan fort bli kjempekvalm på en 10minutters biltur, i forsete. Usj :S Håper formen er litt bedre nå!

 5. Oi! Vinterlysene er kommet opp?

  Hørtes ut som en grusom togtur, men kanskje fint å komme hjem til snart to puser! Virker som du har kosa deg på kurs, så håper jeg at formen snart blir fin igjen!

 6. Uff, det er virkelig ikke godt å føle seg sånn – spesielt ikke når man ikke er hjemme.. Jeg hadde en sånn togtur i sommer, hvor en fyr satt og «bakte» snus rett ved siden av meg. Den lukta spyr jeg av.. usj..

  Men så fint at du fikk komme deg ut en tur. Bildene er helt nydelige! Jeg elsker de vakre gule bladene og det fine vannet/sjøen..

  Gleder meg til å «hilse på» den lille guttepusen :-)

 7. Uff.. Så dumt at togturen vart slik! Men du? Kor har de fått opp lys i trea hen? Eg gler meg sånn til jul skjønar du!

 8. Du må jo vite at når ein skal ta tog, så må ein dusje seg litt med AXE fyrst. Ein gong eg tok nattoget frå Oslo til Bergen satt eg attmed ein polsk fyr som høyrte på «na na na» av Rhianna på repeat heile turen. Og eg fekk ikkje bytta, for toget var fullt. Og han «forstod» ikkje det internasjonale handtegnet for «skru ned». Folk altså! (Og kvalme er i alle fall ikkje kult, du har min sympati, er sjølv kronisk bil, tog, buss, båt-sjuk).

  • Åneeeei det hørtes crazyass ille ut ;-O Og du, samme her, jeg blir også alltid reisesjuk. Det går i perioder, men som regel alltid.

 9. Uff, så dumt med den togturen!:-( Å være kvalm er så f æ l t, spesielt når men er ute blandt folk og ikke har mulighet til å gå å være for seg selv..:-/

  Så fine converse!:-D er det kun en rød stripe på de, eller er det blå også?

 10. Æsj, Silje :-( Høres ut som en togtur fra helvete! Godt at det er over nå :-) OG! At du er såpass i form! Flinka mi :-D Er spent på ny pus, hihii. Ha en bra dag, fina!

 11. Så bra at du kom deg ut Silje, det hjelper mye på kvalmen å få seg en skikkelig tur ute i frisk luft. Jeg skjønner absolutt ikke poenget med å ha seter feil vei på tog og slikt altså… det er så utrolig utrolig unødvendig! Jeg blir dødskvalm hvis jeg ikke sitter og ser fremover i kjøreretningen, og ingen ønsker vel å sitte å glane rett på den som sitter foran seg hele turen… Huff… :S Dumme NSB…. :P

  Håper du er i god form i dag igjen og at du hadde det supert i helga!:D

 12. Så fine bilder :) Jeg savner å bo i Trondheim av og til altså. Så bra at du kom deg ut litt i går, og at formen ikke ble så ille som den kunne ha blitt etter travel helg og kjip togtur. :)

 13. Hei! :-) Dette er kanskje urelevant til innlegget ditt men kunne du skrevet et innlegg om hvordan folk kan bidra til dyrebeskyttelse og midlertidig hjem o.l? Denne saken her: http://www.t-a.no/nyheter/article183290.ece gjør meg klar over at ikke så mange folk vet at det er mulighet til å være et krisehjem midlertidig. Om du kunne ha kaget et informasjonsinnlegg om det hadd det vært flott! Vet at du er kjempeglad i dyr :-D

  • Jeg skal prøve å få til det ganske snart, takk for forslag! :-) Skrev om det raskt nederst i et innlegg for ikke så lenge siden (nederst her), men kan lage et eget innlegg om det også.

 14. Uff, så kjipt å være reisesyk altså, kan bare tenke meg hvor ille du må ha hatt det- også så lenge! Håper alt er bedre nå:)
  Du forresten, bare lurte på en ting angående raw kaker- laget en til min kjæres bursdag, men satte den i kjøleskapet etter at vi hadde forsynt oss av den, og den var mildt sagt….sørpete dagen etter. Så hva gjør man med raw kaker som er opptinet- man fryse dem ned selv om de har vært opptinet? Man skal jo egentlig ikke fryse ned mat som har vært frossen og så tinet, men er det annerledes med raw food? Hva gjør du med dine kaker?

  • Hmm. Jeg vet ikke? Mine pleier av og til å bli vassne i bunnen når de tiner, så jeg har pleid å tørke godt opp på fatet før jeg setter den i kjøleskapet igjen, og har gjerne papir liggende på fatet når den står i kjøleskapet også. Kanskje du har brukt for mye væske i kaken kontra ingredienser for fester den, som kokosolje?

 15. Æsj :( Jeg blir også enormt lett bilsyk/båtsyk/flysyk… Tog pleier å gå greit om jeg kan sitte rett vei og uten lukter ;o)
  Håper det går greit med deg og at du finner krefter igjen snart :o)

  • Takk for det! :-) Jeg balanserer på en hårtynn linje nå hva formen angår, så jeg krysser fingrene for at det går bra.

 16. Uff da… Kan virkelig sympatisere med deg der! Men tog er fremdeles mitt yndlingsframkomstmiddel (med unntak av sykkel, noe som er litt vanskelig på strekning Trondheim-Oslo xD)!

  Sukk… Drømmer meg helt bort i bildene dine! Trondheim er virkelig en vakker by! Spesielt det bildet med det treet med lys i. Herlig! Kan nesten måle seg med Bergen jo! ;)

  • Bergen har jeg lyst å besøke igjen! Var der når jeg var liten, men da legger man jo ikke merke til ting egentlig.

 17. Jepp, du har nok rett- såvidt jeg husker inngikk det ikke noe kokosolje i den kaken der, er nok det som er trikset. Men da lærte jeg noe nytt, denne typen klarer seg ikke i kjøleskap over natta, bør nok fryse ned hele med engang, og så ta opp de stykkene jeg vil ha- men den var da fin og høy og god så lenge den varte :D

 18. Hei

  Kan du lage et innlegg om forskjellen fra før du startet på din nye livsstil og hvordan du har det nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *