Tørrsjampo fra Lush

I sommer prøvde jeg en tørrsjampo fra Lee Stafford (de rosa flaskene man finner på Vita, ikke testet på dyr), og fy flate, jeg fikk vanvittig kviseutbrudd langs hele hårfestet og klødde som en gris i hodebunnen. Aldri mer!! Ina, Lushdronningen, overbeviste meg om at jeg måtte prøve den de selger på Lush. Så for litt siden kjøpte jeg en flaske tørrsjampopulver, 122 kr tror jeg den kostet. Og den virker! Og jeg klør ikke, og får ikke kviser, hurra! Ingrediensene skal være naturlige, men om de er 100% silje-akseptert vet jeg ikke helt. Men den funker, og er uten parabener, ikke testet på dyr, og lukter godt, så jeg bruker den med god samvittighet likevel.

Så er du ute etter et litt bedre butikkalternativ enn mye av det andre søppelet som selges, så anbefaler jeg denne. Alternativt kan du gjøre som Ida har gjort her, å lage sin egen. Det skal jeg også prøve!

Har du prøvd den fra Lush, eller å lage selv? Hva syns du?

22 thoughts on “Tørrsjampo fra Lush

 1. Har testet No draught når jeg hadde lengre hår, då ble håret sinnsykt statisk-nå med litt kortere går det litt bedre. Men eg synes håret blir litt grå-aktig etter bruk, og man kan ikke gå altfor lenge uten vask:D men helt ok nødløsning synes eg! og lukter godt!

  • Jeg har bare brukt den i hodebunnen, ikke utover i håret. Jeg syns den forlenger hårvasken en dag i gangen, jeg har hatt i litt hver dag når jeg har brukt den. Jeg bruker en del kokosolje i ansiktet, og da ser det lett fett ut frems i hårfestet. Da er den her fin å bruke.

 2. Har prøvd et par forskjellige, men alle gir så grått hår! Iallefall da jeg hadde svart hår. Med det nye røde håret prøver jeg å vaske så sjeldent som mulig, for å bevare fargen lenger. Er litt skeptisk til mel oppi hodet (igjen pga fargen), men høres jo unektelig naturlig og miljøvennlig ut da :-D Er den drøy i bruk den Lusjtingen? Bare prøvd spray før.

  • Ja jeg syns den virker ganske drøy altså, har brukt den noen ganger nå og det vises ikke godt i flaska. Man blir mindre hvit av den her enn med spray :-)

  • Ja mye som lukter godt der. Jeg liker en mørkrosa såpe som lukter snop, og en ny parfyme som heter 25:47 (husker ikke tallene, men noe i den dur).

 3. Älskar Lush ! Har du prövat deras shampo-bars ? Den röda är helt «no-poo» godkänd tror jag. Helt fantastiska. Jag brukar använda baby-powder istället för torrshampo. Du vet , typ talk som man har i baby rumpor när de får eksem? Går att få tag i utan prafym osv .

 4. Wow, følger tipset med å lage min egen jeg. Jeg har av og til brukt litt pudder i håret, som funker bedre enn de fleste tørrsjampoer jeg har prøvd, men siden jeg nå ikke bruker pudder, er det mye greiere å gå over til noe en faktisk har stående i kjøkkenskapet.

 5. Denne kunne jeg tenke meg å prøve, takk for tips! Og takk for link også, det er veldig hyggelig (jeg har lest bloggen din lenge, og det var pga. din blogg at jeg startet min egen) :-)

 6. Trooor jeg skal ta en sjans på å prøve Maizena-blandingen til Ida :-)

  Jeg har prøvd veldig mange forskjellige tørrshampoer, men jeg synes ikke noen virker på mitt hår (som blir ganske fort fett). Kanskje jeg må gi Lush en sjanse etterhvert.

 7. Jeg har kjøpt No Drought, og synes den fungerer greit de dagene jeg rett og slett ikke har tid til å vaske håret før jobb/skole etc. :) Veldig drøy i bruk er den også!

 8. Den Lee-Stafford tørrsjampoen er helt forferdelig. Gav meg masse sår, og gjorde ikke håret mitt bedre. Likte skikkelig godt batiste, jeg, men de tester på dyr.. Får stikke innom LUSH å prøve den :)

  Må også si at du har en kjempefin blogg! Det er ikke ofte jeg kommenterer blogger, men virkelig, du er en inspirasjon :) virkelig informasjonsnyttig og koselig blogg :)

 9. Plutselig gikk det et lys opp for meg, kanskje det er DERFOR jeg har fullt i kviser i hårfestet :-( skal jammen meg prøve å lage min egen..

 10. Aaah, TAKK for dette innlegget! Denne blir jeg nødt til å prøve! Jeg har lett etter et snillere tørrsjampoalternativ lenge uten hell, så denne skal jeg huske på. :D

 11. Denne er jeg helt avhengig av! Syns den er utrolig god, kan ikke mål seg med noen andre tørrshampoer jeg har prøvd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *