30 thoughts on “To 8 uker gamle pusejenter

 1. Ah, stemmer, du fortalte jo om fotsone’n. Huff, da skjønner jeg at du er litt mørbanka akkurat nå- håper du får fullt utbytte og at det skjer enda litt mer i kroppen, men at du slipper unna de verste bølgedalene. God bedring- du får kose deg med kattungene, dyr er fin rekreasjon!:)

  De kattungene er SÅ nusselige, små pelsballer med store blå øyne!:)

 2. Du legger alltid ut bilder av så søøøte puser at jeg tenker at jeg bare MÅ skaffe meg en snart!! =) Har hatt lyst på leeenge og bor litt midlertidig (over vinteren tenker jeg) på landet så det hadde jo passet bra, men jeg vet ikke hvor jeg ender opp etter det.. *dilemma*

 3. SV: Ja jeg får nok vente litt til (ønsket meg i mange år)
  Ja det er Atlanterhavsveien. Vi var på en liten roadtrip i Norges land i begynnelsen av mnd.. Kjempegøy! =)

 4. DOM ÄR SÅÅÅ SÖTA<3 kan förstå varför alla blir så kära i dom:D Min vennina har världens sötaste (vuxna) katter, två systrar som jag brukar få passa några gånger :)

  en gång så vakna jag när mina syskon var på besök, sen fixa jag en kopp te la mig i soffan å somnade, 1 min senare kom den vita katten å la sig brevid mitt huvud med sin söta nos inntill min näsa <3<3

  och när mina syskon skulle dra så blev dom så ledsna :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *