Tjoho, monster igjen!

I dag vil jeg vise dere at jeg har laget monster igjen :-)
Den grønne helt til venstre er teg sin nye, den lilla med sløyfe skal bli den nye følgesvennen til ei jente som venter på spent på at den skal komme hjem, de to hvite med blomster vil dere snart se igjen (hihi, kanskje den blir DIN?) og den gule med prikker, den grønne med sløyfe og øredobbene ligger nå for salg i Eplabutikken min.

37 thoughts on “Tjoho, monster igjen!

 1. Fy søren, jeg ELSKER de hvite med fine blomter på!! Går det an å bestille en slik, vakreste Silje?:) Min gamle er jo ødelagt, så det er ikke lenger noe søtt Siljemonster som pryder nøkkelknippet mitt… Det er litt trist det!

 2. Utrolig flotte og søte :)
  Jeg har et lite spørsmål. Ser ut til at du har full roen på å ikke få noe særlig med støv på figurene, tenker spesielt på de i hvit (med mindre det ikke synes på bildet da kanskje). Men, har du noen tips til hvordan man kan unngå at det blir så mye støv på dem? Under arbeidet med fimo altså. Blir så fort ødelagt av alt støvet føler jeg.
  Ha en flott torsdagskveld videre!

  • Takk! Ja det skal jeg si deg er en tålmodighetsprosess av og til. Først vasker jeg hendene godt og tørker dem med noe som ikke loer. Så tar jeg en liten klump av den fargen jeg skal bruke og gnir og triller den godt i hendene, og så begynner jeg på figuren. Piller og pusser bort så mye støv som mulig av dem når de er ferdig hvis det er kommet noe på dem. Så fine godterinøkkelringer du lager! :-)

 3. Den jeg så først da jeg klikket meg inn her, var den lilla med sløyfe (lilla er yndlingsfarge, så øynene ble automatisk dratt dit), og jeg tror nok den heldige jenta blir veldig glad for den :-)
  Men Silje… De hvite – de var jo bare helt ville! (i mangel på et bedre ord) De fikk meg til å tenke på blomsterkranser av en eller annen grunn, og det gjorde meg veldig, veldig glad :-) *krysser-fingre-for-at-Silje-vil-lage-flere-sånne-og-legger-de-ut-for-salg-i-butikken-sin*
  Hva lager du de av egentlig?

 4. mm de hvite var skikkelig fine!! nesten så jeg får litt sol-blomster-vårfølelse her i trondheim, til tross for en måneds sammenhengende regn ?! også må jeg si en annen ting – jeg er kjempespent på det nye designet ! og en ting til – takk for en utrolig inspirerende blogg, blir alltid så glad når jeg ser det har kommet nye innlegg! :)

 5. Jeg har sagt det så mange ganger før, og jeg sier det igjen; JEG ELSKER MONSTRENE DINE!!!! :D Utifra min tolkning, forstår jeg at det blir konkurranse – HURRRAAA! Ååh, så glad jeg ble nå! Og de hvite var virkelig helskjønne! Krysser fingrene for at en av dem kan pryde nøkkelknippet mitt en vakker dag :D

  Tommel opp!

 6. De hvite var utroooolig fine! :D Lager du de større om noen bestiller? Og kanskje uten nøkkelring? Jeg tenker pynt på barnerommet. ÅH! Tenk å ha URO med sånne monster da! :D Hadde den blitt kostende en formue kanskje, blir jo en del monster, og den del jobb.. :p

  • ÅH! Der sa du noe, jeg skal jo bli tante selv, kanskje jeg skulle laget en uro! Utrolig fin idé Sofie! Og ja, den hadde kostet en del hvis den skulle blitt solgt ja. Hvert monster koster 120 kr, og man må vel ha ihvertfall 5-10 monster for at det skal bli skikkelig? + materiale + tid. Men selvfølgelig, vil du ha så får vi sikkert ordnet det ;-) Ang pynt på barnerommet så får jeg ikke laget dem sånn kjempestore, max 6-7 cm høye ser jeg for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *