Tips til blogger

Hvis du vil lese flere blogger i litt samme sjanger som min egen, altså om sunt kosthold, helse, supermat, tips og triks osv så kan jeg anbefale disse under her. Her er det litt forskjellig å lese på, du vil nok like dem :-)

________________________________________________________________________


Anette<3 Hun har ME sånn som meg, og vi er rimelig lik i tankegangen om hva som skal gjøre oss friskere - nemlig supermat, riktig kosthold, mer rå mat, og gode tanker! Hun har vært, og ER en enorm inspirasjon. http://4.bp.blogspot.com/_E3JoigasuRU/TEwEUPpd43I/AAAAAAAAAL0/OgTcY10z0VA/lol+1321.jpg
Sitert fra bloggen: «En blogg om det å gi naturen en klem. Om det å ta vare på seg selv både på innsiden og utsiden, uten at det er på bekostning av omgivelsene og alt som lever der. Naturlig skjønn, sunn og grønn.»

http://freshforlife.files.wordpress.com/2010/07/fresh22.jpg
Beate jobber på helsekost, er kostholdsveilder, personlig trener, og har trening og ernæring som sine store lidenskaper. Hun konkurrerer også i styrkeløft. Masse gode innlegg å lese på her, hun gjør skikkelig research før hun poster noe, og sitter inne med masse kunnskap. Hun skrev også nettopp et innholdsrikt innlegg om algen Spirulina (som jeg tar selv) som kan være kjekt å lese, klikk her.

http://2.bp.blogspot.com/_NzhvEIS0SFY/TEiVavrFxGI/AAAAAAAADOs/n_YBQ0iWjno/S1000-R/Bilde%2B103.jpg
Kjempesøt jente som tipser om en mer miljøvennlig og trygg hverdag når det kommer til velværeprodukter og slike ting. Du finner også forskjellige andre ting, som god te, litt om kosthold og supermat, og litt hverdag. Det var Ellen som vant Supermat-boken i forrige konkurranse jeg hadde :-)

http://i48.tinypic.com/opwyn9.jpg
Også Bente da, med det superfine designet sitt <3 Hun har begynt å snuse seg borti supermat og raw sjokolade, hurra! :-) HER er innlegget hennes fra da hun var på besøk hos meg forrige onsdag. På bloggen hennes finner du masse, masse fine bilder! Hun er fotostudent, og det vises!
______________________________________________________________________

Jeg kan lage flere blogganbefalinger etterhvert som folk kommer tilbake fra bloggferier hvis det er interesse for det?

Ha en flott lørdag dere!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.