Tips til billig ID-sminke på Ebay


Pakke pakke pakke! Idag kom I.D-sminken jeg har kjøpt på ebay, nemlig I.D bareMinerals Foundation, Medium Beige fra DENNE selgeren. Denne kjøpte jeg for ca 150 kr og gratis frakt! Kjøpte den 22.mars, den ble sendt 23.mars, og idag 30.mars lå den i postkassa mi, helt supert! Så tenkte bare å tipse dere om denne selgeren, jeg kommer til å benytte meg av henne igjen. Obs: Betaling skjer KUN med paypal på ebay, og sjekk alltid om selgeren sender til Norge før du kjøper noe.

Idag kom det forresten ebay på norsk, ebay.no! Der har de visst kun selgere som sender til Norge. Det er ikke budrunder på den norske siden, kun «kjøp nå» priser.

Er du en ebay-shopper?

:*

5 thoughts on “Tips til billig ID-sminke på Ebay

  1. Ahh, ikke bra for oss som selger Bare minerals i salong at den kan kjøpes på nettet:(

    • ALT er dyrt i Norge. Jeg har desverre ikke sjangs i havet å handle alt jeg bruker til daglig av altmulig her i Norge selv om jeg ønsker å støtte norsk. Når man får kjøpt det til brøkdelen av prisen fra utlandet velger jeg det.

  2. Ja, dumt det skal være sånn. Om jeg som er forhandler her i norge reiser til Usa og går i en vanlig butikk får jeg kjøpt Bare minerals og Dermalogica rimligere enn jeg får til innkjøpspris i salongen. Da er noe feil. Hadde ikke hatt råd til å kjøpe alt jeg bruker av produkter og sminke hadde jeg måtte betale full pris. Lurer på åssen detta utvikler seg for flere og flere handler på nettet. Vi har ganske bra salg på produktene enda, men om 10-20 år? hmm

  3. Kanskje litt sent å kommentere, men takk for super tips. Ja, for oss som ligger i nedre del av lønnsskalaen er det helt nødvendig å handle på nettet. De som selger produkter fra butikker i Norge må trøste seg med at det heldigvis er mange rike mennesker! ;-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.