Tips for å hanskes med klumpete yaconpulver

Jeg bruker yaconpulver i sjokolade og godis og syns det smaker skikkelig digg. Men det er irriterende at det klumper seg som småstein i posen, og her ser dere hvordan jeg hanskes med problemet: Sil pulveret rett før du skal bruke det! (og mumse klumpene som snacks ;-) ) Man kan også kjøre det klumpete pulveret i en kaffekvern for å få pulver, men hos meg kleber det seg og blir et herk å rengjøre. Derfor foretrekker jeg å sile det.

Ha en fin kveld!

15 thoughts on “Tips for å hanskes med klumpete yaconpulver

  1. Lurt! Det er en grunn til at jeg kaller yaconpulver »klumpehelvete», hehe. Men hvor får man kjøpt et sånt svært tefilter som på bildet? (:

    • Du jeg fikk det med i en kopp jeg fikk av mamma en gang. Men på kjøkkenbutikker, te/kaffebutikker osv så finner du helt sikkert noe du kan bruke :-)

  2. Hehehe…..jeg trodde pulveret mitt var ødelagt og kastet hele posen! Og neste gang jeg fikk pakken med det hjem i posten, dro hunden min hele posen ned fra bordet når jeg var ute og åpnet posen og sleiket det utover gulvet…… Takk for tipset!

  3. Sånn gjør jeg også:) Store biter kan rives/raspes på et lite fint rivjern – et tips jeg fant hos supermatforbarn:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.