Til minne om Rastus

Snille gode Rastepusen. Jeg har forstørret et bilde jeg tok av han med Diana mini’en. Var det ikke fint? For dere som ikke kjenner til Rastus så var han den katten som til nå har bodd lengst i krisehjem hos oss gjennom Dyrebeskyttelsen. Han ble på en måte vår pus selv om vi ikke fikk adoptere han. Han greide desverre ikke å bli frisk, og forlot til slutt denne verden. Du kan lese historien hans her.

Rastus<3 Det er fint å ha bilde av han.

20 thoughts on “Til minne om Rastus

 1. Så utrolig trist. Du må huske du ga han all din kjærlighet og han har aldri vært lykkeligere enn da han var hos deg. Du forandret livet hans! Det så jeg og han glemmer aldri alt det gode du ga han
  Stå på, nydelige <3
  Fint bilde

  • Ja veldig fint. Vi har jo masse gode minner ellers også da. Men det er noe med det å fremkalle bilder på papir, det blir noe annet enn å har det kun på dataen.

 2. Ååå :-) Fine pusen.. Det var et fint minnebilde! Han er nok stolt der han løper rundt på andre siden av regnbuebroen sammen med Timmipusen til Mewkid-Ina..

 3. For en herlig kar! Trist og fint å lese historien hans. Vond og vanskelig fortid, men heldigvis lykkelige dager hos dere, det er godt å tenke på.

 4. jeg har bilde av min kattepus som jeg hadde når jeg var liten, som var den mest kosete og snilleste og fineste katten jeg har vært borti. og den matet hungene sine ved i sitte på rumpa og lene seg bakover i sofaen, veldig morsomt. vi måtte avlive henne da vi skulle flytte til et sted vi ikke kunne ha dyr. utrolig teit.

 5. Stakkar Rastus… Han var en kjempefin pus. Han fortjente ikke all motgangen han fikk :(

 6. RIP Rastus, nå er han helt sikkert med Ina sin fine Timmy pus og har det kjempefint sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.