18 thoughts on “The cat and a ukulele

  1. creepy bilder. Minner meg om mannen med hestemasken som ble observert på google earth :P …anyways, jeg har en hel boks med spirulina kjøpt på helsekosten, stående. Viss du vil ha den er den din, gratis. Trenger bare adr din og sånn- interessert?:)

    • Hehe, ja den er litt creepy den maska der. Og takk fro spirulinaen, men jeg har masse selv så jeg klarer meg. Hyggelig at du tenkte på meg da :-)

    • Ja det kan godt hende ja! Til og med teg blir litt satt ut av den, hehe. Hydralica brydde seg ikke om den i det hele tatt faktisk :-) Ville bare leke hun.

  2. Haha! I love our conversation through comments! ;) First of all, that cat is adorable! And second– I have a photoshoot with my collection of animal masks as well! They were from my film photography class, I need to scan and post about them… I will be sure to send you a link. I LOVE the animal masks even though lots of people think they are creepy! So happy to find a kindred mask spirit. ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *