Thank u!

Dette er et slags takke og reklamerings-innlegg.

Først vil jeg si tusentakk til Grønn og Skjønn-bloggen som har valgt meg som Ukens bevisste blogger. Du kan også bli Bevisst Blogger, les mer her. For en liten stund siden fikk jeg også en oppmerksomhet siden jeg hadde kommentert en del i bloggen deres, nemlig at jeg fikk velge meg et produkt fra den nye profesjonelle stylingserien Less Is More! Kjøpes her. De brukes i de nye grønne frisørsalongene som åpner bl.a i Oslo (?), så dette er ordentlig frisørprodukter altså – bare at de inneholder økologiske og BRA ingredienser for både folk og dyr!

Jeg valgte meg denne føne/stylingsprayen, men har ikke fått prøvd den enda:

Dyrevernalliansen har også merket seg bloggen min og mitt bevisste valg når det gjelder å velge dyrevennlige produkter, så de sendte meg denne bodylotion’en som takk. Kjøpes hos Lush her.

Og til slutt tenkte jeg å nevne denne miljøvennlige matboksen/lunsjboksen som jeg kjøpte fra Favortheearth.com. Leste om den hos Janicke på hennes blogg Sunn Familie for litt siden, og klikket hjem en til meg selv også. $22 koster den + $20 i frakt. For min del var den litt stor, men vil likevel skrive om den i tilfelle den kan passe til noen av dere eller barna deres:-) Den har til og med en liten drikkeflaske, til feks juice, melk eller salatdressing.

«GOODBYN LUNCHBOX – Free of BPA, PVC, and phthalates! Completely dishwasher safe!«

http://www.favortheearth.com/410/goodbyn%20packing.jpg

Også vil jeg takk dere leserne mine siden dere er så snille og gode! Smisk-smisk ;-)

I dag har jeg lyst å prøve å bake noe julegreier. Men jeg er ikke flink å bake, det meste blir mislykket, haha. Får jeg til noe bra får dere selvsagt høre om det.

Ha en fin 2.søndag i advent!

17 thoughts on “Thank u!

 1. Wow, så heldig du er! Men du fortjener jo alt! :D :D

  Kjempeflott det kommer flere snille kosmetikk-produkter og plast-produkter, da tørr jeg endelig teste ut kosmetikk jeg og!! (nå har jeg ei pakke fra iherb på vei, min første lip balm noen gang! har hatet det i alle år)

  Plastboksene i skapet skal erstattes med glass etterhvert, har fått masse fra min far nå. Syltetøy osv, trenger jo ikke å kaste når jeg trenger oppbevaring :) Så på et perfekt kjøkken skal jeg ikke ha teit og farlig plast. Enkelt og greit.

  Du er en stor inspirasjon i alt som finnes der ute av alternativer!!

 2. Hurra! Det fortjente du. Leser bloggen din nesten hver dag og har blitt inspirert til å begynne med supermat pga deg :)

  /Greta-G

 3. Jeg smiler når jeg tenker på at du synes matboksen er stor!! Den er veldig kjekk på tur når man trenger mere mat!! Barna mine har noe i alle rommene hver dag..men nå spiser de godt med mat!! Tusen takk for link! Du er en inspirasjon og jeg koser meg med bloggen din:-)

 4. du får så mye fint gjennom blogginga di for tiden Silje:) Heldig er du og jaa du fortjener det i massevis :) <3

 5. Så fine ting, matboksen så veldig lur ut noe å satse på for fremtiden kjæresten min spiser helt enorme nistepakker men så er han på skolen fort i 10 timer også da trenger man en stor mat boks:)

  Håper du koser deg og med din kreativitet finner du sikker på noen gode julekaker. Men siden du også er vestlending tenkt ejeg du kanskje synest julmenn er godt, så bare tipser om min sukker, melke, egge glutenfrie oppskrift som er tilgjengelig på bloggen min. De er kjempe gode, men man kan med fordel lage dme litt tykker enn jeg gjorde om man vil ha myke julemenn.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *