testing-testing, mooncup!

Ikke det at jeg på en måte har en ting for å fortelle dere når jeg har mensen. Men hey, idag fikk jeg mensen, og nå tester jeg for første gang mooncup'en som jeg bestilte meg for en tid siden!
[se innlegget her for å lese om hva mooncup er osv]

http://www.keeper.com/aboutmooncup_files/mooncup.jpg

En ting: Litt vanskelig. Man skal brette sammen denne tingen og putte den oppi, men det er litt vanskelig å holde den brettet på vei oppi, den bretter seg ut ganske lett. Men det gikk fint, da bare skubba jeg den litt og det ble bra. Man skal også tilpasse den tuten nederst (som er tett, kun for å få tak i den) før man begynner å bruke den ved å klippe den kortere slik at den ikke stikker ut. Da må man klippe litt, prøve, evnt klippe litt til. Etter en del kluring og prøving så fikk jeg til å plassere den riktig, og jeg kjenner ikke at den er der til tross for at den er større enn en tampong.

http://equazioni.files.wordpress.com/2009/03/moonc.jpg

Når man skal ta den ut skal man liksom få tak i den tuten, og få tak i koppen, og trekke den forsiktig ut. Den sitter godt fast så det er litt vanskelig, så det er viktig å slappe av og ikke få panikk. Du får den ut, helt sikkert. ;) På veien ut skal man også ta bort trykket som blir inni når man putter den inn, så man må liksom vippe og lirke litt forsiktig på den, og når trykket/lufta går ut så hører man det. Når man putter den oppi så tror jeg det blir et slags vakum inni der, derfor man må gjøre det slik når man tar den ut. Så bare tar man den ut, tømmer ut det som er kommet i koppen, skyller, og setter oppi igjen. Ikke noe gris, alt havner nedi og ikke overalt andre steder.

Kjenner jeg liker den allerede, og tror nok dette er noe jeg kan anbefale dere!
Men dette er bare dag 1 så jeg må prøve den mer før jeg bestemmer meg helt. Det er en treningssak det med å ta den inn og ut, men øvelse gjør mester så dette går nok bra.

Jeg bestilte den til £19,99 (+ £2 i porto) til norge HER.


Spørsmål?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *