Taco med romanowraps og nachos


I dag ble det som forutbestemt taco til middag. Å bruke Romanosalat istede for tradisjonelle tacolefser er kjempegodt, og mye sunnere! Gjør det på samme måte som jeg gjorde med hjertesalatbladene her. Og husk til taco – MASSE guacamole. Nam! Jeg klæsjer på masse siden jeg ikke spiser rømme/meieriprodkter for tiden.


Teg hadde mest lyst på nacos med tacokrydret quornfarse, jalapeños og ost på. Når han lager seg slik mat greier jeg ikke alltid å la vær, så måtte lage meg litt jeg og. Gjett hvem som er min av disse to da, hehe. Min hadde melkefri/vegansk ost på, men quorn inneholder egg så retten ble ikke vegansk. Å tacokrydre bønner eller linser og/eller grønnsaker hadde gjort det vegansk.

Så denne helgen har jeg forspist meg fullstendig, og magen og fordøyelsen har takket for seg for lenge siden. Åh, kan ikke noen gi meg en normal mage som tåler «alt»?

Håper dere også har spist godt og kost dere i helgen! Og takk for tilbakemeldinger ang blender i forrige innlegg.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *