Symaskin fikset!

Takk for alle råd og tips! Det var på hengende håret at maskina fløy ut vinduet. Jeg er ikke hissig skjønner dere ;-)) Jeg pusta godt ned i magen, tredde maskina (for 100ende gang) på nytt, satt i undertråden slik at når man drog i tråden gikk den med klokka, og da FUNKA det plutselig! Hurra! Gjett om jeg sydde så fort jeg greide da da!:-) Håper den virker i dag også, skal sy litt mer etterpå igjen.

18 thoughts on “Symaskin fikset!

 1. Åh så gøy å kunne sy ting selv da, jeg har veldig lyst å lage kreative putetrekk og slikt til å innrede et hus en gang. Når man har plass… Fikse klær er jo også en fordel, og jeg hater i grunn å sy for hånd. Kjempefint det løste seg!

 2. Øh, gratulerer? Jeg føler med alle som sliter med elektronikk… Har klikket litt på sånne saker selv, en gang hang jeg tastaturet ut vinduet etter ledningen; det var DEN sin feil at jeg hadde mange skriveleifer. : D

 3. SV: Takk :-) Ikke noe problem, og så fikk jeg alle linkene :-)

  Det er både kjemisk og fysisk solbeskyttelse i alle produktene du bruker. I de to fra alba botanica er det 2% fysisk, og 20%+ kjemisk. I den som er en tinted moisturizer, så er det 4,2% fysisk og 5% kjemisk. Alt som heter «xxx dioxide» er fysisk solbeskyttelse. Håper det var til hjelp! :-)

  I tillegg til de to siste solkremene fra Alba Botanica i innlegget mitt, så har også Devita to solkremer som bare har fysisk UV-filter (også på iherb). Har ikke prøvd dem, da!

 4. Hva er det du syr? Noen kreative prosjekter på gang? Håper du viser på bloggen isåfall:) Flott at du fikk igang symaskina igjen i hvert fall, har vært borti det trøbbelet der selv, holdt på å bli gal av å tre den maskina på nytt og på nytt!;)

 5. Jeg er stygt redd min går ut vinduet snart. Tror det er en sikring inni den som døde her om dagen.
  Jeg tørr ikke begynne å skru på det elektriske, og det var billig shit, så orker ikke bryet med å sende den på rep. Oh well. Jeg fullførte duken jeg drev med for hånd. Selv om det fristet mest å bare kaste alt.

 6. Ok, men retting på klær trengs også iblant, og har man symaskin er det penger å spare:)
  SV: Ja, det må du prøve- avocado gir veldig fin konsistens, selv om jeg vel ikke kan skryte på meg at det ble en pudding akkurat, som sagt mer en «mousse», men godt var det:) Tror ikke jeg fikk smakt den kaken på Helt Rå, ble mer rå sjokolade på den «kakefesten» vår siden det var så sent på kveld, men neste gang, ja, da skal jeg ta helt av og smake på det meste!:D

  Ja, macademianøttolje smakte i hvert fall helt nydelig på salaten, gleder meg til å steke i den også:) Takk for tipset!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.