Sweet chilisaus uten sukker + glutenfrie vårruller

Jeg elsker sweet chilisaus og vårruller! I dag prøvde jeg for aller første gang og lage hjemmelaget sweet chilisaus for å unngå alt sukkeret som er i den indstrielle sausen.

Her er oppskriften jeg brukte, bildet er linket:

Jeg brukte agavesirup istede for honning, og jeg skviste oppi en halv lime siden jeg ikke hadde eddik. Det fungerte veldig bra! Konsistensen på sausen ble akkurat slik den skal være, og smaken ble kjempegod:) Så hipp hurra til alle oss som kutter ut sukker men får lyst på sweet chilisaus! Denne anbefales, og er veldig enkel å lage!

Slik ble den seende ut, kjempefin.


Og her er vårrullene jeg laget med ris-ark/rice flour pancaces. Ris-ark er glutenfritt. Noen med råkost inni, noen med ris og grønnsaksfyll. Nam nam! Dyppes i den hjemmelagede sweet chilisausen og tamari soyasaus. Rispapir kjøpes billigst på innvandrerbutikker, og de trenger ikke stekes(med mindre du har lyst). På den måten blir de både magrere og sunnere enn om man steker dem i olje.


Middagsbordet i dag. Vi hadde til og med en middagsgjest på besøk! Teg og Line spiste vanlige vårruller og tempuramarinerte grønnsaker, mens jeg hadde risark-vårrullene.

Liker du vårruller og sweet chilisaus du også? :)

:*

7 thoughts on “Sweet chilisaus uten sukker + glutenfrie vårruller

  1. Ping: Rekechips « Veros Mentale Godtepose

  2. Ping: Agavesirup « Veros Mentale Godtepose

  3. Hei, Det så veldig godt ut,.Jeg har også glutenallergi å lurer på hvor du får kjøpt disse ris-arkene ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *