Supertilbud til MINE lesere!

Jeg samarbeider for tiden med den norske nettbutikken Greenspirit.no, og i den forbindelse får dere leserne mine et eksklusivt tilbud kun til dere fordi dere leser bloggen min! Hvor kult er ikke det?? :-) Jeg både bruker, og holder på å teste, flere produkter fra nettbutikken, og de er fantastiske! Og jeg er ikke kjøpt og betalt for å si det, det er min ærlige mening.

Litt kjappe fakta: «Green Spirit – økologisk velvære. Vi ønsker å gjøre det enklere å velge produkter som er bra for både helsen og miljøet, å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen vår og planeten vår. Dette, uten å gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. For naturen har alt dette!» Les resten om Greenspirit HER, under «Om oss».

– Økologiske produkter for skjønnhet og velvære med

respekt for naturen, dyrene og mennesket.

_____________________________________________________

Det er satt sammen to varepakker til dere:

Pakke 1: Sjampo, balsam og hårkur tilpasset ditt hår


Pakke 2: Til menn :-)

Amazonia Preciosa

Amazonia Preciosa er en førsteklasses serie med økologisk sertifiserte shampoer, balsamer og hårkurer. De spesielle ingrediensene som nøye er valgt ut for denne serien er fra eksotiske planter i Amazonas. Alle produktene inneholder den eksotiske Preciosaoljen med sin unike forføreriske duft. I tillegg er lokale brasilianske frukter og nøtter slik som Cupuacu, Ucuuba, Brazil Nut, Buriti og Murumuru tilsatt for å pleie ulike hårtyper. De tilfører masser av næring som behandler og gjenskaper et friskt hår og en sunn hodebunn, mildt og skånsomt. Resultatet gir et sunt og vakkert hår.

Sapien Men

Sapien Men er det smarte valget for menn som vil ha helt naturlig pleie av høyeste kvalitet! Sapien Men er en ny serie økologisk sertifiserte pleieprodukter til menn. Eneste og første i sitt slag med etisk høstede planter og frukter fra Amazonas. Her er hele seks eksklusive produkter dedikert til den moderne mannen.

Serien er 100 % plantebasert, mild og passer selv til en sensitiv hud. Samtidig er disse produktene spesielt tilpasset mannens hud og hår. Ingrediensene består bl.a. av rene eteriske oljer, glutenfri amaranth proteiner og milde rensende preparater. En ren, sofistikert og maskulin duft med undertoner av citrus, krydder og tre; laget av rene eteriske oljer og helt uten syntetisk parfyme. Sapien Men er det moderne og smarte valget for menn som er opptatt av å ta vare på seg selv samtidig som å bevare miljøet.

Begge seriene…

Produktene er hypoallergenisk og dermatologisk testet. Økologisk sertifisert av Ecocert og Vegan sertifisert! Produktene er helt uten sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES), syntetisk farge, parfyme, parabener, mineraloljer, genmanipulerte ingredienser og andre helseskadelige komponenter. Produktene er også uten animalske ingredienser og ikke testet på dyr.

Jeg syns dette er skikkelige bra tilbud, og jeg håper dere vil benytte dere av dem! :-)) Skjem bort deg selv, eller gi i gave til noen du er glad i.

Slik bestiller du:
– Send en mail til
post@greenspirit.no med tittelen «Siljesreise» og fortell hva du ønsker å bestille.
– Skal du ha hårpakken forteller du også hva slags hår du har, så får du produkter tilpasset det.
– Når du har sendt bestillingen klikker du deg inn på Paypal og sender betalingen din til post@greenspirit.no. Har du ikke paypal-konto venter du på svar fra Greenspirit, og de vil sende deg en betalingsforespørsel du betaler med bankkortet ditt. Easy peasy!
– Så må du vente noen dager, og plutselig har du fått fantastiske produkter tilsendt i posten :-)

Og husk, dette er tilbud som ikke finnes i nettbutikken, KUN her på bloggen min til DERE verdens beste lesere ♥


Nb: Med forbehold om at tilbudene kan bli utsolgt! Vær rask!

31 thoughts on “Supertilbud til MINE lesere!

 1. Åh, jeg fikk lyst å teste produktene for fett hår :)
  Vet du om det er mulig å benytte seg av dette tilbudet f.eks neste fredag også? (venter på lønn, nemlig ;) )

 2. bloggen din er så fin og koselig og nyttig og inspirerande og gjer meg ofte i godt humør :D.
  takk!

 3. hei, du skulle jo forresten komme tilbake til korleis man kan lage hummus av soyabønner. kan du legge ut oppskrifta di?

  • Åh det hadde jeg glemt! Lag den på samme måte som vanlig hummus, men bruk soyabønner istede for kikerter :-) Bruk sitron, salt pepper, tahini, og evnt cumin i + et par ss god olje og litt vann så den ikke blir tørr.

 4. // Jeg er jo ingen ekspert, men hvis jeg får tid så kan jeg leke litt med bildene. De Bente tok? Sende meg på mail uten vannmerketeksten din på dem?

 5. Superhyggelig Silje!!!!

  Men du, har du prøvd parafymene deres? Jeg har lenge leitet etter en god parafyme som dufter godt, men som er mild og økologisk for miljøet.

  • Det har jeg, de accorelle parfymene. Kjempegode! Smart å bestille et sånt test-sett med flere så du får kjent på den før du kjøper en stor flaske (de er nemlig ganske store!)

 6. UNDERBARASTE blogg om Raw Food jag läst. Som ett konstverk. Kommer bli min bibel:) Ha en fin vår. Kram Nadja i Sverige

 7. Da er jeg den lykkelige eier av en stk herlig shampoo-pakke! Supert :) Hadde leka litt med tanken på å kjøpe derifra når jeg ble fri for den shampoen jeg har :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.