Superforedrag med superSara

 

I går kveld var jeg på foredrag med Sara Chacko fra Supernature. I tillegg til å gå igjennom det hun skulle svarte hun også på masse spørsmål fra salen. Fikk frisket opp gammel kunnskap + lært litt nytt. Jeg dro dit sammen med norges beste Bente :-) Og hei Elin! Hun var også der, her er bloggen hennes.

Og det som imponerte og inspirerte meg aller mest med Sara var at mot slutten av foredraget, når hodet mitt føltes som en bowlingkule i fritt fall, så var hun fremdeles stappfull av energi og kvikk i blikket. Slik skal jeg også bli en dag :-)

18 thoughts on “Superforedrag med superSara

 1. Herlig! Godt å få litt faglig input. Forresten, mamma møtte visst på Elin på rawfood-kurset i Oslo for noen helger siden. Og der var det også snakk om deg, vettu. Du er poppis! ;)

  • Hahaha, arti. Det nevnte ikke Elin, men vi fikk ikke snakka så veldig mye heller forsåvidt. Likte mor di kurset?

   • Ja, hun snakket stort sett ikke om annet de dagene hun var her.. hehe. Det var jo i pinsehelga, men de holdt Supernature åpent for de som kom langveisfra. En fornøyd mor dro hjem med kofferten full av tusen nye inntrykk, inspirasjon og varer :)

 2. Så herlig og inspirerende å være på sånne foredrag- sikkert kjempespennende!:)
  Er sikker på at du en vakker dag også har energi til tusen, selv etter en hektisk dag! Din tid kommer!:):)

 3. Ååå! Eg hadde SÅ lyst til å ve der!! Har så lyst å læra meir meir meir. Men kjekt at de kosa dekkan iallfall <3

 4. Hei!
  Kan du fortelle om noen av spørsmålene hun svarte på, hva hun snakket om osv? Litt fakta om de «greens»-produktene hun hadde på bordet? :)

  • For å være ærlig, så orker jeg ikke. hehe. Beklager! Husker ikke alt heller, men kan kikke over notatene mine en dag og se om jeg får ånden til å skrive mer om det. Det meste av det hun snakket om står i boken deres.

 5. Hyggelig å møte deg Silje, og for ei nydelig jente du er! Virkelig skjønnhet :) Jeg er enig med deg i at Sara bobler av energi! Så her er det bare å pakke innpå med Superfood :p Var jo kjekt å få vite at nøtter absolutt bør være vakuum pakket siden de inneholder fettsyrer og harskner selvsagt med kontakt med luft. Hvem tenkte på det! I alle fall ikke jeg ;p Er flink til å fryse nøtter og oppbevare de kaldt da. Var på Ängsbacka i Sverige i helgen og der kjøpte jeg meg E3AFA og B12 vitamin <3 Elsker både supermaten og Ängsbacka. For et idyllisk sted <3 Skal dit neste helg, og da begynner sommerferien :) Skal du på ferietur? Ha ei god natt.

  • Det var veldig kjekt å møte deg også!! :-) Jeg har halve fryseren vår full av nøtter, hehe. Er ikke like flink å putte frøene mine i den, men har ikke plass. Ängsbacka har jeg ikke hørt om. I sommer blir det ikke annet enn en Moldetur og Oslotur, feriereisen venter vi med til januar :-) DET blir digg det, å reise til andre siden av kloden når vinteren er på sitt svarteste her hjemme :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.