Sunshine painting

Elsker dager der man får gjort noe! Og det aller beste – gjøre ting UTE I SOLA! Fikk begynt å male et strøk på en slags liten fin settekasse jeg fikk av mamma i påsken.


Først med skjerf og tynnjakke.


Teg chilla'n i strandstol ved siden av.


Og etterhvert ble det så varmt at jeg satt i bare genser uten skjerf. Såååå digg!


Slik var/ble den. Ble ikke nok maling da, så må kjøpe en ny boks i morgen og få gjort siste rest. Brukte samme malingen som på lysestaken og lampefoten fra loppis og Fretex jeg blogga om for litt siden. Panduro Hobbylack i fargen Aqua, halvblank.


Teg spraymala en annen stor settekasse for meg også. Den vil trenge flere strøk. Kjøpt på loppis i fjor til en 50lapp.


Også fikk vi endelig begynt å male med grunning inni skattholdet vårt (Fretex). Teg vil vi skal male den hvit inni, jeg vil ha lyyyys mintblåhvit farge. Vi får se hvem som vinner. ;-)

Så det har vært en superdeilig dag idag, men nå ligger som et slakt på sofaen og blir nok liggende til i morgen. Var ute i går og danset for første gang edru på byen. Ikke rart jeg er dårlig idag, men det var SÅ verdt det, for hadde det utrolig gøy.

Håper dere også har hatt en flott søndag! I morgen kommer min vurdering av litt nye iHerb produkter jeg har fått i hus. En bodylotion og hvitt steviapulver.

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *