Sunn is til frokost

Frokostis 1

I dag ble det sorbét til frokost! Nam!

1/2 pk frosne jordbær
1 dl frosne bringebær
1 banan
1 ss lecithin
1 ts kokosolje
Litt stevia

Topping: Kakaonibs og hampfrø

Jeg lot bærene tine en stund i romtemperatur til de ikke var gjennomfrosne lenger. Kjørte alle ingredienser i blender.

Frokostis 2

Hvilken is liker dere aller best?

Ønsker dere en herlig lørdag!

21 thoughts on “Sunn is til frokost

 1. Herlig! Må testes :) Liker at man kan spise is til alle døgnes tider med god samvittighet ;)

 2. Herlig frokost! :D Elsker når man kan spise is, sjokolademousse osv til frokost, lunsj OG middag :D
  Jeg har alltid likt pistasjis best, men slik «ekte» har jeg ikke spist på ..7 år iallefall. Klarte å lage en ganske så bra raw pistasjis i høst, og den tror jeg jammen jeg må gjenta nå som sommeren er her.

 3. Jeg bare elsker denne varianten av is som man kan spise til frokost eller når som helst! Lager en porsjon med «soft-is» av banan så og si hver dag. Det neste jeg skal prøve meg på blir jordbærsorbet. Namnam!
  Og jeg er egentlig ikke noe glad i is en gang :P

 4. Hej!
  Jag vill bli vegetarian. Har du några tips? Kosttillskott som behövs eller hur mycket bönor och dyl man behöver för att tillgodose proteinbehov och sådär? Eller funkar det att gå på känn? Du har ju massor av trevliga recept som jag ska testa!
  Kram/ Julia

 5. Helledussen, hvem ER den lille pusen på sidemenyen til høyre? Får lyst til å ta ham med meg hjem og gi ham kjærlighet <3 Jeg er sikker på at Dyrebeskyttelsen-avdelingen din hadde vervet noen nye medlemmer og fosterhjem om de hadde hatt det bildet på forsida av nettsia si, for de øynene der ror du deg ikke så lett unna ;)

  PS: Herodes er veldig fin også <3

 6. Nam! Dette blir frokosten min imorgen :)
  Jeg er så glad for at du er så kreativ :D
  Favorittisen må være bananis med hakket mørk sjokolade og en dæsj peanøttsmør (kanskje med peanøttsjokoladen din? Må prøves!), det setter en real stopper for søtsuget :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *