Sugerør i glass


Gulrot og appelsinjuice

Nytt sugerør! Det er laget i samme type glass som reagensrør (skrives det slik?). Det første glass-sugerøret jeg kjøpte fra sanabona for en stund siden ble knust med en gang, håper den her varer lenger! Den er tjukkere i glasset enn sanabona sitt, og er mye bedre å drikke av, hullet er ikke for stort. Jeg er kjempefornøyd!

Kjøpte det på ebay HER, til ca 60 kr inkl frakt. Shippingen tok ca 2 1/2 uke.

Så ønsker du deg et sugerør i glass kan denne her være et alternativ :-)

24 thoughts on “Sugerør i glass

 1. Godt tips! Likte tanken om glass-sugerør når du fortalte om det forrige gang, så jeg må nok investere i et eller to sånne nå…

 2. Hei Silje! Jeg har lyst å kutte ut sukker fra kostholdet mitt, men det er supervanskelig!
  Hva med å lage et innlegg om hvordan du gjorde det, tips og strategi?

 3. Oi! Så bra at du har funnet et nytt glass-sugerør ;) Jeg bestilte og et fra Sanabona, og det brakk i to etter noen dager O.o Var littegrann glemsk da jeg skulle ta oppvasken en dag…

 4. Jeg elsker sugerør, bruker det nesten hver dag, så burde nok helst investere i noe sånt. Anbefaler du heller dette enn det fra Sanabona? Er det tjukt nok til å drikke smoothie og tjukkere ting av? Jeg hater tynne sugerør som du må slite deg halvt ihjel for å få noe ut av.

  • Enig! Nei dette er veldig bra, har drukket tjukk smoothie med det også, veldig bra. Det fra sanabona er veeeldig stort hull på, over 1 cm, så det er ekkelt å drikke av.

 5. Hei.
  Går med maange sugerør her i gården… men bestilte faktisk et gjenbruks-sugerør etter forrige inlegget ditt :)

  Jeg bestilte mine gjennom en amerikansk nettside som selger 4pk. sugerør i rustfritt stål… har ikke fått testet di enda(mulig det blir en kald opplevelse?), men her er linken i tilfelle det går med dette glass sugerøret som med det forrige.:) http://www.reuseit.com/store/stainless-steel-drinking-straw-p-1970.html

 6. Supersmart! Det er så mye engangsprodukter man kan bytte ut med et som varer lenge, tror det er mange som ikke tenker på det. Bakepapir i silikon er også smart, det varer i evigheter og kan vaskes og alt mulig:)

 7. har hatt fire metallsugerør kjøpti Norge, i mange år, men tør ikke bruke de mer, må vel bli ganske skitne inni? hehe

  • Av metall er det vel litt vanskelig å få oversikten over hvordan de er på innsiden ja ;-) Jeg har kjøpt en tynn vaskekost på søstrene grenes som jeg vasker sugerørene inni med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *