Stand for Dyrebeskyttelsen

I dag har jeg stått på stand for Dyrebeskyttelsen (DB) i Trondheim på en katteutstilling. Med ny fin DB-tskjorte pusha jeg lodd på folk som gikk forbi, og fortalte de som ønsket å vite mer om DB og arbeidet som gjøres. Noen jeg snakket med traff jeg igjen oppe på Brakka («kattehjemmet» til DB) etterpå, det var morro :-) De skulle ha seg ny katt, og dro for å se på de som var der.

Tskjorte kan du kjøpe på Brakka hver søndag (ikke helligdager), eller på Martnan i Trondheim i slutten av juni. 150 kr voksen, 100 kr barn.


Lillerastus var også med på utstilling. Storkar’n var igjen hjemme da ;-)


Heihei!

På veien hjem dro jeg som sagt innom Brakka for å plukke med meg noen klorestativ til Rastus for å se om de kan friste mer enn sofaen. Kremt. Sukséen er vel ikke til å ta og føle på enda, men satser på de finner tonen etterhvert ;-)

Fin søndag! Nå skal jeg kollapse på sofaen resten av dagen.

20 thoughts on “Stand for Dyrebeskyttelsen

 1. Så bra gjort! :) Jeg har undersøkt om dyrebeskyttelsen hadde en slags brakke eller noe lignende her i nærheten, men kunne ikke finne noe. Jeg vil gjerne besøke puser, har liksom ikke nok med de jeg har selv.. :p

 2. for et flott tiltak av deg. En vakker dag skal jeg ta turen innom for å støtte dem! Synes dyrebeskyttelsen gjør en fantastisk jobb. Kan desverre ikke ta på meg fler katter da jeg allerede har to, selv om jeg kanskje vil ;-)
  Den t-skjorta var kjempefin!! Hvordan er den i størrelsen?

  • Man kan være støttemedlem også, hvis du har lyst å bidra med noe ;-) Damestr er littegrann små fikk jeg inntrykk av, og herrestr var store/normale.

 3. Så flink du er! Blir så glad for alle andre som er like glad i katter som meg! :) Fantastisk fin t-skjorte også, i love it! <3

 4. Hvordan ble du «frivillig» for dyrebeskyttelsen? Har vært å sett litt på nettsidene, men fant ikke noe der. Sku gjærne meldt meg opp som frivillig i min by.

  • Se om du finner hjemmesiden til lokallaget der du bor, og send dem en mail :-) De har sikkert noe kontaktinfo på nettsidene sine.

 5. Ååh fine bilder! Kan du kjøpe en skjorte for meg Silje? Vil ha blå som du i str L. Føre over penger til deg el noe?

  • Klart jeg kan! Vet ikke hva som er igjen av farger og størrelser, men skal sjekke det opp også hører du fra meg! :-)

 6. Hei Silje. Finfin blogg, masse moro om raw, alt for lite slikt i lille Norge. Lurte litt på hvor man kan få tak i en slik blå t-skjorte? Mulighet for å maile meg med link??

  tusen takk! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.