30 thoughts on “Sovende kattunger

 1. Så utrolig herlige de er! *smelt* Får så lyst på en liten kattunge nå! Og så fine farger på puter og pledd :-)

 2. Ååå, jeg også vil ha! :D Desverre er det ikke lov med annet enn akvarium her på internatskolen min, og det er liksom ikke helt det samme :P

 3. Hei Silje :)
  Jeg leste at du var vegitarianer, også lurte jeg på om du kan spise egg? Eller om det kun er kjøtt du ikke spiser.
  Du er utrolig flink som klarer å holde deg unna sukker, laktose og gluten(melk) (tror ikke jeg kunne klart det, hadde i alle fall slitt i starten)
  Liker bloggen din!

  • Takk :-) Jeg tåler visst ikke så godt egg, men jeg hadde gjerne spist det hvis jeg kunne. Jeg kjøper egg kun fra denne gården her: http://siljesreise.com/%C3%B8kologisk-bondegard/ Jeg spiser ingen former for kjøtt (fra hverken over eller under havet), og hadde i praksis spist vegansk hvis det ikke var for at jeg ikke bruker litt honning og bipollen, samt at jeg spiser geitost en sjelden gang i blandt. Så det :-)

 4. Jeg kan ikke fatte og begripe at du klarer å sende disse to vakringene fra deg. Jeg smelter totalt, Silje <3

  • Ja det kan du si, hehe. Det blir trist, men samtidig fint siden jeg vet at de skal til gode familier som venter spent på at de skal komme til dem :-) Jeg er innstilt på at de er her på besøk og at vi ikke skal ha noen katter nå.

 5. Awww smilepuser :D Herregud, noe så søtt! Pusen min er 14 år (pensjonistpus), men han smiler også sånn. Hihi. Synes du er så inspirerende, Silje, både med arbeidet for Dyrebeskyttelsen, kosthold, motivasjon osv. Det er altid så gøy å lese bloggen din, se de fine bildene, og awww. Du er flott :D .. Må legge til at jeg hadde hatt STORE problemer med å gi fra meg pusene selv, så det i seg selv er veldig beundringsverdig ;P De har vært veldig heldige og kommet til et superdupergodt hjem hos deg og Teg (: Ha en strålende uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *