Søndagspizza

Nam nam, lagde meg pizza til middag i dag. Denne gangen lagde jeg en annen bunn enn den jeg har pleid å lage. Den jeg lagde i dag ble veldig god den også, men litt «tørrere» på en måte. Alle som har spist glutenfri bakst skjønner hva slags «tørr» jeg mener ;-) Fyllet i dag ble laget på hump og slump uten oppskrift, og «osten» var cashewnøtteost, oppskrift her. Med andre ord er pizzaen kjernesunn uten gluten, gjær, melk og sukker :-) Servert med litt salat med litt ekstra virgin olivenolje.

Legg merke til posen med Superseed blend, det er en blanding med knuste linfrø, chiafrø og brun ris. Super å ha i smoothie og i bakst/pannekaker!

Håper alle har hatt en fin helg! :-)

Og ikke glem tilbudet til MINE lesere på hårpakke og herrepakke fra Greenspirit HER!

34 thoughts on “Søndagspizza

 1. mm så deilig! pizza uten at man blir helt død etterpå må jo være bra. selv har jeg laget vietnamesisk glassnudelsalat i helgen, utrolig friskt og godt!

 2. Ser godt ut! Lurer på en ting. Hva er din erfaring med å ta spirulina hver dag? Hvilken dose tar du? Kan man få for mye av enkelte næringsstoffer ved å ta det hver dag?

  • Nei jeg tror ikke det kan bli for mye med mindre du virkelig tar av og tar sånn…. 20-30 g om dagen. Men jeg vet ikke. Min erfaring er at jeg trives veldig godt med å ta opptil 5-10 g om dagen! :-) Men tar som regel ikke mer enn 3-4 for å ikke bruke den opp så fort..

 3. Pizzaen så kjempegod ut, så god at jeg faktisk tenkte å lage noe lignende i dag- pizza på en mandag, hehe, why not? Men lurte på om det gikk an å erstatte rapsoljen med annen olje,og superseed- blandingen med noe annet?

  • Ja såklart :-) Bruk knuste linfrø feks, og en annen valgfri olje. Uten olje vil den bli veldig tørr tror jeg, men hvilken du bruker spiller ikke så stor rolle egentlig.

 4. Flott, takk for tips! Hehe, man tager hva man haver. Har satt den superseed blandingen på ønskelista mi;) Da blir det sunn veggispizza i dag (er ikke blitt helt veggis ennå, men jobber med saken, spiser i hvert fall vegetarisk flere ganger i uka:))

 5. Tusen takk for super god oppskrift. Det ble pizza i kveld og det reddet mandagen. Det gikk fort og smakte utrolig godt

 6. Nå har jeg faktisk lagd denne pizzaen mange ganger, det går så raskt og mine venner synes også den er fantastisk, så igjen tusen takk..denne oppskriften er super! Nå har jeg prøvd litt på tomat saus og synes jeg har fått til en riktig god en:

  4 soltørket tomater (bløtlagt 1 time)
  2 tomater eller ICA organisk oppkuttet tomater
  Urter
  Litt rød løk

  Mix det sammen, jeg brukte elektrsik kutter

 7. Hei

  Lurte på om noe annet godt mel utenom soya, bokhvete eller kokosmel som en kan bruke i pizzadeigen. Syns bokhvete smaker fælt, og kokos fikk jeg intoleranse mot, det samme med soya. Ellers for en kjempe blogg! Koser meg når jeg leser den. Sliter med candida og mye slapp , deprimert og magan er bare rar hele tia.

 8. Lurte på en ting til: er kåseinet i melk brutt ned i røros rømme? Den er jo det i tjukkmelka. Og jeg fikk intoleranse mot kokosolje, men kan kokosmel og melk være annerledes tror du?

  • Det vet jeg ikke, jeg kan ikke noe særlig om de produktene. Har ikke brukt dem før.
   Er du intolerant mot kokosolje ville jeg holdt meg unna alt med kokos.

 9. Ping: Pizza per favore « Lets Go Raw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.