Sommerlig høstsmoothie

Nam nam nam! Denne ble skikkelig god! Og det syns til og med jeg som egentlig ikke er så veldig glad i bringebær :-) Dette er en rosa grønn smoothie, for den inneholder supersunn spinat. En kjekk måte å få i seg litt grønt på, eller hva?

Ha en strålende torsdag allesammen! Dere hører nok fra meg senere i dag, jeg har et blogginnlegg til på lur.


Nyskjerrig liten pus ;-)

20 thoughts on “Sommerlig høstsmoothie

  1. Rosa-grønn smoothie! Herlig! Jeg er en sucker for rosa smoothier, og ikke fullt så glad i de grønne, så denne er nok genial for min del. =D Takk for tipset! =D

  2. Er det du som skriver grønn smoothie-bloggen, Silje? :-) Kunne ikke unngå å legge merke til at den nyeste smoothien der er prikk lik denne – dessuten så syns jeg at jeg har gjenkjent noe som ligner på din stil på den bloggen før. Veldig mange gode, enkle, smoothies der som er fine når man ikke orker greens, syns jeg.

    • Kanskje det? ;———–) Og så bra du syns det! Det er det som er fokuset der, å vise at det er både smakfult og enkelt å få det til.

  3. Akk! Du lager så mange uber fine og spennende smoothier! <3 Vil lage alle sammen, men synd at enkelte ing er umulig å få tak i hær ;( Men utrolig kos å beundre de flotte bildene dine da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.