«Sommer»

Her forleden dag hadde vi såvidt en halv dag med finvær i Trondheim, og da tuslet jeg meg ut en tur med mobilkamera. Hvis du elsker ustabilt vær, med overvekt på sur vind og regn, da er Trondheim byen for deg.

Nå må det snart komme sommer!

Hvordan er dagen din i dag? :-)

25 thoughts on “«Sommer»

 1. Fine bilder :) Jaja, sånn er det når man bor i Norge. Bra det kommer litt sol og finvær innimellom i alle fall. Neglelakkfargen din på det første bildet var forresten utrolig fin, hvilken er det? :)

 2. Jeg tror sommeren var den uka i mai. Det er høst nå.

  Jeg tenker at med den innstillingen blir jeg kanskje positivt overraska! ;D

 3. Vi har over 35 grader med stekende sol om dagen. Det er så varmt at alle er slappe og har kort lunte. Barna blir fort grinete så det gjelder å kjøle de ned i vann. Hyppig.
  Så det er bare å flytte til Spania!!!!!

 4. Så fine sommerbilder! Deilig med litt pent vær :) Kan jeg forresten spørre deg om en ting? Dersom du skulle valgt mellom Vitamix og foodprosessor, hva ville du kjøpt? Jeg har så lyst til å lage alle de raw-kakene og oppskriftene du legger ut :) Dessverre har jeg verken blender, foodprosessor, stavmikser ELLER el-visp. Hehe!

  Sv: Hihi, det var jeg som bestilte puse vet du! Og jeg ble så glad da jeg så de selvlysende øynene :D Så søøt! Elsker den! Tusen takk <3 Håper du får en god kveld!

  • Vitamix. Men det et riiimelig stor prisforskjell på de to da, så tenker du å investere i en Vitamix hadde jeg slengt på en foodprosessor også. Og så kjekt du la merke til øynene! Det er slike småting jeg liker å ta med når jeg lager ting.

   • Tusen takk for svar :) Ja, de er ganske dyre, så jeg vet ikke om jeg har råd til den egentlig. Hmm, vanskelig det der. Jeg blir så fristet til å lage rawfoodkaker, som sagt. Oppskriftene krever alltid slike kjøkkenmaskiner jeg ikke har.

    Jeg elsker sånne smådetaljer! Det gir tingene litt sjel og personlighet :) Tusen takk!

 5. Ha ha ha….. Likte den: at Tr.heim er byen for deg hvis du liker ustabilt vær. Det er jo ikke det grann bedre hvor du kommer fra… ;o) Samme ulla vil jeg si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *