Solpudder, hjelp?

Solpudder 2

Jeg har kjøpt dette solpudderet, og trenger litt hjelp. Er det vegansk? Er det ok å bruke mtp ingrediensene? Jeg vet mange av dere er veldig flinke og kunnskapsrike når det gjelder ingredienser og produkter, og jeg tar i mot all hjelp jeg kan få med åpne armer. Den er skikkelig fin på huden, så jeg håper den er noenlunde ok. De tester ikke på dyr. Har dere eventuelle tips til andre solpudder som er bra? Vil ikke at de skal være dekkende, bare gi glød.

12 thoughts on “Solpudder, hjelp?

  1. Jeg er 99% sikker på at alle ingrediensene er veganske. Jeg syns egentlig at ingrediensene ser ganske ok ut. Et par er jeg litt usikker på. F.eks. er phenoxyethanol omdiskutert. Det er potensielt skadelig for nervesystemet og det reproduktive systemet, men det finnes ikke entydige resultater som viser dette. Samme med retinyl palmitate. Ingen entydige resultater, men noen mener at det kan være såkalt «photocarcinogenic», som betyr noe sånt som at det kan øke fare for (hud?)kreft ved soleksponering. De fleste ingrediensene ser forøvrig ut til å være syntetiske. Syntetisk er så klart ikke synonymt med farlig eller unaturlig, men jeg personlig føler meg i hvert fall mer komfortabel med ingredienser jeg vet hva er og hvor kommer fra. Mottoet mitt er at kan jeg ikke spise det, så vil jeg heller ikke ha det på huden ;-) Det er så klart unntak (jeg ville ikke spist sheasmør), men det funker faktisk ganske bra etter litt research på produkter.

    Jeg bruker en bronzere fra merket 100% pure. Tror den heter cocoa pigmented bronzer. Jeg har fargen honey, som er den lyseste. Bare naturlige ingredienser som kakaosmør og avokadosmør! Den er heller ikke for oransj eller dekkende, og har lett skimmer. 100 % pure har nettbutikk, men den lyseste fargen er utsolgt, og frakten dyr, så jeg ville prøvd meg på ebay. De tester heller ikke på dyr, så vidt jeg vet.

  2. Dette har jeg ikke noe greie på..:-) Lurer på, har du funnet noen gode negllakkmerker på iherb?

  3. Kan ikke se med det første at det er animalske produkter i det..
    Men det er derimot stappfult av palmeolje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *