Solpudder fra Terre d’Oc

Her kommer en omtale av solpudderet fra Terre d’Oc som selges hos Greenspirit.no.

Jeg fikk en liten pakke med produkter for en stund siden, og i den pakken var det blandt annet solpudder.
Les den tidligere omtalen av Terre d’Oc mineral foundationen HER.

Raske fakta om Terre d’Oc:
– Økologisk sertifisert av Ecocert.
– Ikke testet på dyr!
– 98% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 54% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.
– Uten mineraloljer, parabener, syntetisk parfyme- og fargestoffer.

Solpudderet finnes i tre farger, jeg har denne her, 801 (den for lysest hud tror jeg). Jeg er som dere ser ikke akkurat mørkebrun, og får stort sett orange farge av å bruke solpudder. Men denne her gjør meg ikke orange, og heller ikke glitrende som en discokule. Den har litt shimmer, men ikke mer enn at jeg føler meg komfortabel med å bruke den også på dagtid. Fargen ser solfrisk ut og gir naturlig farge på huden min. Jeg blir heller ikke tørr eller stram i huden når jeg bruker den.

Jeg påfører den med en kost med litt skaft fra ID, og har den på i lette strøk på kinn og kinnbein, tinninger, litt over hele fjeset, og på hals og bryst. Flere tynne lag er bedre enn ett tjukt. Og husk å påføre på halsen og brystet også, så du ikke er brun i fjeset og hvit ellers ;-))))

Prøvde å ta bilder så dere kunne se, men vet ikke om jeg fikk det helt fram. Disse bildene er uredigert i farge/lys/kontrast osv, og er tatt ved vinduet:


Sminket halve ansiketet, med både foundation og noen tynne lag solpudder.

For meg er det viktig at makeupen ser naturlig ut, samtidig som den jevner ut og gir en frisk og våken farge. Ser at det ikke kom helt fram på bildene, men sånn blir det når man ikke er noen teknisk fotograf :-)

Uansett, etter min mening er dette et solpudder å satse på! Kjøpes HER, 249 kr.
Og ps: Dette er min ærlige mening. Og det er mye smartere å få en sommerfrisk glød ved å bruke solpudder istede for å sole seg masse. Rynker, hudkreft, osv. Solpudder <3

16 thoughts on “Solpudder fra Terre d’Oc

 1. Hei. Litt off-topic spørsmål. Vil bare si at jeg følger bloggen din fast og synes den er kjempebra, og veldig lærerik når det kommer til mat :)

  MEN, jeg lurte på om du kunne skrive litt mer om de PH-dråpene du bruker. Og hvorfor? Jeg er veldig skeptisk og undersøker det meste før jeg bruker det. Og noen ganger undersøker jeg ting bare for å lære, hehe. Og denne gangen kom jeg over dette blogginnlegget som jeg syntes var veldig bra og fortklarte litt: http://blog.tjomlid.com/?p=3223
  Anbefaler deg og lese både blogginnlegget og kommentarene. Ikkeno kritikk av deg som bruker det altså, bare ble litt satt ut den faktaen som kom frem her og tenkte jeg skulle dele det med deg.

  • Skal lese det nå! Jeg har ikke gjort så veldig med research egentlig på det. Men bruker dem ikke til vanlig ,det er bare når jeg husker det når jeg drikker kaffe eller spiser peanøtter.

 2. Jeg kjøpte dette solpudderet selv og ble nesten litt overrasket hvor «naturlig» det var i forhold til fargen i boksen. :D Me like!

 3. Disse produktene ser uten tvil lovende ut, driver fortsatt og utforsker denne naturlig makeup-verdenen selv,det er jammen litt å utforske og det kommer hele tida nye ting på markedet, så her gjelder det å henge med,ser jeg, naturlig og sunt er trendy,og takk og lov for det;D
  SV: hehe, pannekakene er jo din oppfinnelse!:)

 4. Er alltid litt skeptisk mot alle typer sminke, er vell fordi jeg har mine uhyggelige minner i bakhodet :P Men får bare mer og mer lyst på å kjøpe slik sminke :) Hehe, man kan si at du trigger min «dolle meg opp lyst» :)

 5. Det blir mest sannsynlig neste solpudder jeg kjøper, skal bruke opp det jeg har først! :-)
  Og jeg er veldig enig med deg, heller solpudder enn sol.

 6. Kanskje jeg skulle dristet meg til å prøve solpudder også? Jeg er veldig, veldig blek, og har alltid tenkt at alle solpudder blir for brune for meg. Men kanskje det bare vil bli friskt og fint? Det så iallefall veldig bra ut på deg :)

  • Jeg kan jo ikke love at det vil bli likedan på deg som på meg, men jeg ble veldig positivt overrasket over at man ikke ble akutt «mørkebrun» og orange av det. Tar man lite på kosten bygger den opp lett og natulig litt farge. Du kan jo prøve, og funker det ikke kan du selge det til en venn eller noe :-)

  • Hihi, takk for det ;-) Men jau, det er forskjell, blir ikke så «gusten» i fargetonen med littegrann sminke på :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.