Snurr snurr snurr

Amy Macdonald – This Is The Life

Grand Island – Suffer, Lid, Min Kjære – Feat. Janove Ottesen

Dans dans dans. Jeg og Rastus midt i en snurr. Vi danset når vi var alene hjemme i går kveld, han syns det var arti (jeg og, hi hi). Når jeg satt han ned på gulvet igjen sto halen rett til værs og han svinset videre rundt beina mine.
Vi kan å kose oss vi to ♥

50 thoughts on “Snurr snurr snurr

 1. Helt fantastisk bilde! Blinkskudd! Herligfred fruen her i hus har fått et illebefinnende tror jeg. Hun tar helt av her og løper nesten på veggene… Haha!

 2. Å, så nydelig bilde!:) Dere to er jo som skapt for hverandre,hehe. Ser ut til at Rastus storkoser seg hos dere!:) Og du er jo vakker som alltid!:)

 3. Lurte på noe! Kan man være krisehjem for dyr, slik som du er for puser, selv om man er borte på jobb om hverdagene? Kunne virkelig tenkt meg å ha vært krisehjem til hund og/eller katt frem til vi evt selv får oss hund

 4. Så søtt :)

  Men du, jeg lurte på en ting. UPSmannen ringte idag, og sa at han hadde en pakke til meg (fra iherb). Problemet er at jeg ikke har bestilt UPS, jeg dobbeltsjekket ordren min, og det var det vanlige $4 alternativet jeg hadde valgt. Har du opplevd det før? UPS er så dyrt, bør jeg la være å ta imot pakken?

 5. aw, så søte der er :)) har lenge ønsket å ta til meg dyr, som du gjør, fra dyrebeskyttelsen, håper jeg kan gjøre det når vi får kjøpt oss hus :)

 6. Her kommer et sjokoladespørsmål i en ikke-sjokoladepost, håper det er ok! Har nemlig begitt meg ut på hjemmelaget rå sjokolade, men synes de blir så fryktelig kornete. Jeg visper og visper og visper. Likevel blir det en følelse av knasende kakaopulver i det ferdige resultatet. Noen ideer om hva jeg gjør feil?

  Foreløpig har jeg laget det med kakaosmør, kakaopulver, kokosolje, lucuma og yaconpulver. Venter på yaconsirup..

  Help! : )

  • Jeg syns ikke det gjør noe jeg da, for det gir god smak! Men husker jeg ikke likte det så godt i starten. Nå liker jeg det :-)

 7. Hvor ble det av «ME og tattoveringer»-innlegget? Var veldig spent på å lese om det fordi jeg selv har ME og ønsker meg tattovering. Håper det kommer tilbake? :)

 8. Mamma hadde kjøpt hjemmet, så jeg bladde litt åndsfraværende i det før jeg kom til sidene hvor man kan adoptere dyr…der var jo RASTUS!:D Han er så søøt!

 9. Så herlig bilde! Liker forresten også veldig godt den Amy McDonald sangen. De andre på kontoret begynner å bli sånn passe lei av meg og den sagnen nå… ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *