Sniktitt på oppussingen

Underveis. Her ser dere første strøket over de beige vegggene fra i formiddag. Hele leiligheten skal bli hvit og fin! 5 digre vinduskarmer + 2 innedører på hver side, innsida av ytterdøren, lister. Badet tas på fredag, og i morgen maler vi de siste strøkene her i stua. Puh. Så gjenstår nedvask av soverommet og resten av leiligheten, og opphenging av  bilder på veggene. Jeg begynner å bli sliten nå, men det går bra. Mamma og jeg (med Sita i sofaen) holder på på dagtid, og når teg kommer hjem fra jobb maler jeg sammen med han. Jammen tar det lang tid når man skal gjøre skikkelig arbeid!

Så dere skjønner, mye å ta seg til om dagen. Så selv om jeg har fått tilbake laderen til dataen blir det ikke noe mer blogging fra min side før vi er ferdige og kan nyte en nyoppusset, herlig leilighet :-)

Ha det fint så lenge!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.