Sniktitt på glutenfri og vegansk eplekake

Nå er jeg ekkel med dere og viser bilde av en særdeles vellykket eplekake jeg har fått til – også velger jeg å holde oppskriften for meg selv! Moahaha! Neida, hihi. Eller jo, oppskriften har jeg laget selv, og den er hemmelig. For noen skatter er viktig å trykke til sitt eget bryst. Også ser dere, at det er fullt mulig å få til vellykket bakst selv uten gluten, vanlig sukker, egg og melk. Muligheter folkens, det er uendelige muligheter!

Ser den ikke god ut? :-) Eplekake er jo tidenes beste kake!

Og dere, jeg går snart inn i en veldig lang bloggpause, og det kan hende vår silje-reise sammen avsluttes for godt. Tiden for å gi slipp på favoritthobbyen min, blogging, er kommet for lengst. Har dere noe på hjertet er derfor tiden kommet for å rope det ut nå.

107 thoughts on “Sniktitt på glutenfri og vegansk eplekake

 1. Næmmen, nei! Skal du gi deg???????? Jeg skjønner jo at det kan bli litt mye i lengden, men da kommer jeg til å savne deg. Jeg har ikke vært så flink til å kommentere, men jeg har fulgt godt med deg for det.

  NAM, NAM, den kaka så skikkelig god ut, du kan å friste du;)

 2. Oi, så trist om du slutter å blogge, har liksom fulgt deg så lenge jeg kan huske. Men det er vel kanskje akkurat derfor du syns det er på tide å slutte. Jeg håper at vi hører fra deg et par ganger til før du tar pause, hvis ikke får du ha lykke til videre med alt ditt. Den kaken ser forresten kjempegod ut, men jeg lurer på hvorfor den er så mørk. Er det teffmel som gjør det, kanskje?

 3. Du kan jo ikke slutte :( Blir jo så glad av å lese om den gode maten du lager og de fine pusekattene dere har på besøk.
  Men på en annen måte så skjønner jeg deg. Og uansett så det er det DITT valg :)

  PS: NAM, eplekake!!

 4. ånei! men ja sjønner godt at det kan bli slitsomt? lurte på, blir bloggen slettet eller blir den værende? har funnet noen av de mest fantastiske oppskriftene her på bloggen din, og ikke akkurat komt til det stadie der jeg er i stand til å koke sammen mine egne enda:p
  ps bloggen din er fantastisk inspirerende!!!:D

 5. Å, det var synd du tenker å slutte å blogge. Jeg har fulgt bloggen din ganske lenge og synes den er så fin. Har fått mange gode tips gjennom dine innlegg om iherb favoritter og har også fått inspirasjon av dine oppskrifter, særlig godis oppskrifter, snickers oppskriften din er min favoritt:) Så vil bare takke for en fin og inspirerende blogg!:) Lykke til videre med alt fremtiden din vil bringe:)

 6. Den så veldig god ut!!:) Hadde blitt veldig glad for oppskrift;) Har fulgt bloggen din lenge nå, men har aldri kommentert her før. Trist å høre at du kanskje skal legge ned. Har plukket opp så masse bra tips og inspirasjon fra deg, så vil si tusen takk for at du har delt så mye:):) Ha en fin kveld, Silje!

 7. Du var en av de første helsebloggene jeg oppdaget. Jeg har lært så mye om sunn mat her på bloggen din. Stevia var det f.eks. du som introduserte meg for. Du tar utrolig flotte bilder. Jeg husker spesielt da du tok bilder før du skulle hjem til jul et år. De var helt fantastiske vinterbilder. Tusen takk for mange flotte innlegg! Jeg håper jo selvfølgelig at du ikke legger ned bloggen, og at du heller poster noe her akkurat når du selv føler for det. Hvis du uansett bestemmer deg for å slutte med bloggen, håper jeg at du ikke sletter den. Jeg blar ofte i arkivet ditt, og titter på gamle oppskrifter. Håper du får en fin blogg pause, så håper jeg vi «ses» igjen her på bloggen din igjen :)

 8. Åå, nam!
  Trist å høre, men hvis det er det som føles riktig for deg er det ikke mye vi kan gjøre med den saken :)
  Takk for at du har vært en slik fantastisk inspirasjonskilde både for alternativ mat og å leve dyrevennlig! Jeg håper du fortsetter å være fantastisk selv uten bloggen, ta våre på deg selv og fortsett å vær engasjert i dyrevern! :D
  <3
  Hege

 9. Kaka så skikkelig digg ut! Blir ordentlig trist når du slutter, har vært en fornøyelse å følge deg, har fulgt deg i 2,5år nå, og aldri gjort noe særlig ut av meg i kommentarfeltet. Vil også si en utrolig stor takk for chiarundstykke oppskriften din, har lagd den flere ganger og de blir så saftige og gode, gang etter gang selv om jeg eksperimenterer litt med den i mangel på enkelte varer. Takk for en herlig blogg, jeg kommer nok til å jevnlig komme innom for å se om du kommer til å endre mening en dag. Har prøvd mange av oppskriftene dine og de fleste har jeg hatt suksess på ;-)

 10. Namm! den så utrolig god ut! Blir rart om du slutter å blogge! men du må gjøre akkurat som du selv føler er best!=)

 11. Nomnomnom! Jeg har tidenes kakesug i dag, og det at du kommer og frister med slike bilder hjelper ikke akkurat! ;-)

  Så trist at du tenker å slutte med bloggen! Den har lenge vært en av mine favoritter, og det var i stor grad du som inspirerte meg til å leve litt sunnere. Kommer virkelig til å savne innleggene dine, men samtidig forstår jeg deg veldig godt. Håper du holder på en liten stund til i hvert fall da :-)

 12. HÆ? Nei Silje!!! :( Det var utrolig trist å lese! Du inspirer så mye, det vet jeg vi er maaaange som mener! Det er jo egoistisk av meg å tenke slik, men jeg håper du ombestemmer deg. Og uansett, håper jeg livet videre blir fantastisk! :)
  Eplekaken ser nydelig ut!

 13. Om du finn ut at silje-reisa di her er slutt, vil eg berre seie ein ting: Du har vore til stor inspirasjon for meg dei siste åra! Denne bloggen er fantastisk flott!

 14. Den kaka ser kjempegod ut! Men så trist det blir hvis du slutter å blogge.. Liker blogg innleggene dine så godt! Hvorfor vil du gi opp favoritthobbyen din..? Hva skal du bruke tiden på framover da?

 15. Huff, det skal bli trist, jeg henter så utrolig mye inspirasjon fra deg! Ikke bare blir jeg inspirert til å spise sunnere, men du gjør så mye ut av små gleder, og det er vel så inspirerende. Hvordan du pynter små måltider for deg selv så det ser helt fantastisk ut, eller hvordan du tar bilder av ingredienser pent plassert ved siden av hverandre, så det skal bli mer oversiktlig for oss lesere, er utrolig inspirerende:) Håper du ikke sletter bloggen selv om du tar en pause, eller avslutter helt, for jeg er ofte innom og ser på oppskrifter og lignende. Takk for mange år med helt topp blogging! Også må jeg få spørre deg om noe jeg kom på her om dagen: Hva tenker du om havremelk, soyamelk og lignende i supersjokolade? Er det «lov», og tror du det er vellykket?

  Lev vel

  <3-lig hilsen Ingeborg

  • Takk for fin kommentar, både fra deg og alle andre! <3
   Jeg har ikke prøvd med melk i sjokolade, men trooor ikke den vil bli fast i fisken av det. Bedre med diverse pulver ser jeg for meg.

 16. Trist at du skal slutte å blogge :( Kommer bloggen fortsatt til å stå her når du slutter eller sletter du hele greia? Greit å vite med tanke på oppskriftene. Hvis den slettes må jeg begynne å skrive de ned ;) Du har virkelig reddet meg med tanke på mat. Fikk beskjed om at jeg hadde masse intoleranser og gikk helt i kjelleren. Ante ikke hva jeg kunne spise. Du viste meg det, og det er jeg veldig takknemlig for.

 17. Tusen takk for den fine bloggen din, Silje! Har fulgt deg i mange år, og fått supermange gode tips. Begynte egentlig å lese ved en tilfeldighet (pga ME), og plutselig har det vist seg at jeg har samme intoleranser som deg, og da har du hjulpet veldig! Håper du gir ut en bok med alle de gode oppskriftene dine (seriøst, ser ingen grunn til hvorfor ikke??), så vi kan få støttet deg litt tilbake! Og så vil jeg gjerne ha dem på papir, og da kanskje noen av de hemmelige dine også. Lykke til videre, håper alt blir strålende!

  • Skulle det bli bok vil de hemmelige være der ja ;-) Men altså, hvor sannsynlig er det egentlig å få med et forlag. Kanskje hvis mange skriver til dem med ønske? Hehe.

 18. Nei så utrolig trist………Jeg har akkurat blitt presentert for bloggen din og den har gitt meg inspirasjon til å lage mat jeg tåler,og jeg gleder meg til å komme i gang å prøve ut oppskriftene dine,det ser jo så godt ut:-) Jeg har mange allergier og dårlig fantasi.jeg vet ikke så mye om blogger,men blir det lakt ned på noen måte,slik at vi ikke kan lese på den lenger eller hvordan fungerer det? :-o

 19. heihei! ville bare si at jeg har satt stor pris på bloggen din. flotte bilder, fine oppskrifter, og mye bra «livsvisdom», hehe. inspirerende er du. :D lykke til videre! (og veldig glad for at bloggen blir stående).

 20. Så trist, men skjønner det godt! <3
  Kommer til å savne bloggingen din.. Jeg blogger jo sjeldent for tiden, men har mange besøkende fortsatt. Tydelig at mange går inn og finner gamle oppskrifter :)

  Klem fra meg (som har blitt tobarnsmor i dag! :D)

 21. Kjære Silje.. Så trist å høre at du skal slutte å blogge. Det har vært spennende å følge med så lenge, uansett. Takk for det :-) Kan du skrive litt om hvorfor du slutter og hvordan det går med sykdommen og deg, som en avslutning på det hele?

  Stor klem og kjærlighet

 22. Har fulgt bloggen din daglig et par år. Kjempefin blogg. Får stadig gode tips og inspirasjon!

 23. Jeg kommer til å savne å lese bloggen din, du er så fin og en fantastisk inspirasjon. Men du vet jo selv hva som er best for deg så i stedet for å gi deg «dårlig samvittighet» for at du skal slutte vil jeg heller si takk for at du har vært/og er en fantastisk, snill, hjelpsom og inspirerende blogger og person. Å lese bloggen din med en stor kopp te midt oppi masse skolekaos har alltid vært en liten hverdagsluksus for meg, kommer til å savne deg og bloggen utrolig mye. Men jeg kommer alltid til å huske deg som en fantastiske personen du er ;) Kommer du til å la bloggen din bli oppe selv om du ikke skriver mer eller kommer du til å ta den ned? Mulig jeg må skyndte meg og skrive ned noen oppskrifter! ;)

 24. Tusen takk for alt du har delt og alt du har lært meg :) Du er en stor inspirasjon, god dyrevenn, nydelig jente, fantasifull, kreativ og har nok mye å gleder deg til i alt du finner på! Du setter spor. Takk!

 25. Hei Silje! Så trist for oss lesere at du skal slutte å blogge, men så fint for deg at livet går videre:)
  Bloggen din har betydd enormt mye for meg.
  Etter inspirasjon fra deg har jeg lagt om kostholdet mm. og kjenner i dag på at det for meg finnes en vei ut av ME.
  Ønkser deg lykke til videre og hvis du skulle gi ut kokebok, kommer jeg selvfølgelig til å kjøpe den:)

  Hilsen Christina

 26. Åå, så trist! Har fulgt bloggen din så og si fra starten og det har alltid vært den jeg har gledet meg mest til å lese! Alle oppskriftene har gjort hverdagen som vegetarianer og allergiker så mye bedre! Kommer virkelig til å savne bloggingen din, får bare håpe på at det kommer noen fler gullkorn en gang iblandt! ;)

 27. Skjønner seg veeeeldig godt, men trist er det læll. Takk for at du har bydd på deg selv og brukt talentet ditt til å inspirere andre. Ønsker deg lykkelykke til videre – med helsa og alt annet!

 28. Silje! Jeg kommer til å savne deg!
  Jeg har selv ME/CFS og etter at jeg fant bloggen din har det åpnet seg så mange dører for meg! Du er virkelig en inspirasjon og det har vært en absolutt glede å få ‘bli kjent’ med deg.
  Tusen takk for at du er så awesome og har hjulpet meg så langt på vei og lært meg så mye.
  Nå må jeg gå å lagre alle oppskriftene dine c;

 29. Å nei å nei, det blir trist uten din blogg.
  Har fått så mye inspirasjon fra deg, gode tips og ikke minst søte søte kattehistorier!
  Tusen takk for det! :)
  Håper du får gitt ut en bok altså, det hadde vært moro!
  Eller kanskje vi får se noe til deg på en annen måte etterhvert…? Du har jo så mye bra i deg! :)
  Ønsker deg uansett lykke til videre! :)

 30. Så trist (for oss lesere) at du skal slutte å blogge! Håper livet ditt utenfor internett/bloggen går den veien du vil, og at du får det kjempefint :)

 31. Det viktigste først, så jeg skjønner godt at du prioriterer andre ting. Et sunt tegn tenker jeg. Lykke til med videre valg SIlje <3 Sees plutselig.

 32. Men hvorfor holder du de beste oppskriftene for deg selv? Hva får du liksom ut av det? Det hadde jo vært gøy å lage mat av gode oppskrifter som til og med skeptikere liker, men når alle tviholder på sine beste kreasjoner… Håper det kommer i en eventuell bok da, synd at du vil slutte å blogge! Har fått mye inspirasjon av deg!

 33. Takk for matinspirasjon og koselige katteinnlegg! Jeg har fulgt den fine bloggen din lenge selv om jeg ikke kommenterer så ofte. Lykke til videre! :-)

 34. Kaka så kjempe god ut! :)

  Trist at du skal slutte, men jeg vil virkelig takke deg for alle oppskriftene du har lagt ut! Etter jeg ble vegner har bloggen din alltid vært det første stedet jeg lette etter oppskrifter, og jeg må si at du har gitt meg nye smaksopplevelser og åpnet øynene mine for nye krydder og snakskombinasjoner :) Hehe, lykke til videre hvertfall!

 35. Liker ikke at du skal slutte, men det kan nok være krevende å ha en blogg. Spesielt en så bra blogg som din <3 Jeg elsker å titte innom her å få inspirasjon til matlaging og se på pusebilder. Oppdaget forresten bloggen din da jeg goggla spirulina :) Takk for at du har delt så mye fint med oss <3 Nå skal jeg lage en Silje-juice :)

 36. Fikk først sjokk, er vanskelig å se blogg verden uten deg.. Har gledet meg over hvert eneste innlegg og hvert eneste bilde du har lagt ut på denne bloggen <3 Håper du får en givende pause og kanskje kommer du tilbake til bloggen med masse energi og sprudlende humør ;) Hvem vet :)

  Eplekaken ser utrolig god ut! :o)

 37. Du har vært en favorittblogger lenge.
  Du har gitt meg mange deilige oppskrifter som jeg benytter meg av hver eneste uke. Ikke har jeg allergier/intoleranser e.l., men du viser digge, enkle og supersunne oppskrifter som viser at man trenger ikke spise kjedelig eller vanskelig eller dyrt selv om man er kostholdsbevisst, samt at frukt og grønt kan brukes til så mangt (bl.a. frøgrøten med epler i, og pære/sellerisuppen).
  Du har tipset meg om godt produkter, gaver, og nettsider man kan handle fra (kommer du til å fortsette med å selge monstre via epla-butikken?).
  Du fronter sunne verdier, alt fra nei til dyretesting, til at det er helt greit å ikke drikke i sosiale sammenkomster.
  Ikke minst har du vært en fantastisk representant for Dyrebeskyttelsen, omsorgsfulle og gode personer som deg finnes det får få av! Jeg ser stadig vekk gjennom kattebildene dine, bl.a. er Uniza’s hjerte en favoritt, du finner det personlige og spesielle med alle kattene som mange av oss ikke legger merke til av oss selv. Du er flink til å se ting i et litt annet perspektiv, rett og slett, og får oss andre til å gjøre det også. Du skriver varmt og kjærlig om de sjebnene du har hatt innom i fosterhjemmet, og flere ganger har jeg grått når jeg har lest om dem, nettopp fordi du forteller deres historier så varmt og nært.

  Takk for alt dette, og sikkert mere til som jeg ikke kommer på i farta. Lykke til med framtiden, ønsker deg og dine alt godt! Og gleder meg til de blogginnleggene som gjenstår, og håper kanskje skrivekløen kanskje tar over igjen etter en god og lang pause…;-) (lov å håpe!)

  Stor og varm klem til vakre deg! <3

 38. Tusen takk for at du har hatt en super blogg full av vakre bilder, gode oppskrifter, refleksjoner, tips og råd. Du har delt mye av deg selv og vært en stor inspirasjon for mange mennesker – inkludert meg selv!
  Selv om jeg synes det er trist at du skal avslutte bloggingen og kommer til å savne å trykke meg inn på den, er det nok et sunnhetstegn og flott at du tar valg som du tenker vil være bra for deg og livet ditt (som å avslutte bloggingen/internett).

  Ønsker deg alt godt fremover – med helsa og livet generelt! :)

 39. Den så utrooolig god ut!! Skulle gjerne hatt oppskriften på den<3 Trist at du skal slutte åblogge :(( Du har inspirert meg MYE, så tusen tusen takk.

 40. Så trist at du skal slutte å blogge. Du har vært en stor inspirasjon, og et fyrtårn flere av oss andre med M.E (sikker på at jeg kan snakke for flere enn meg selv) med tanke på all den positivitet du utstråler gjennom bloggen din, og all din livs- og matglede… Har funnet mye glede i å lese bloggen din. Men har full forståelse for det, og ønsker deg hell og lykke til videre :)

 41. Oi, det var forsåvidt store nyheter, du er liksom min go-to supermatblogger, du har vært en STOR inspirasjon, en person som vet å sette pris på de små gleder i livet, som vet å se det positive i tilværelsen og mestrer å spre glede til andre. Jeg har kost meg med de knallbra innleggene dine, med kreative oppskrifter og med de hjertevarme innleggene om kattene og om livet ditt ellers. Siden jeg var så heldig å møte deg privat også, fikk jeg jo erfare at du er like flott i virkeligheten!!:) Jeg syns det er veldig synd du skal slutte å blogge, men jeg kan forstå det veldig godt. Det er vel noe bloggingen som kan gi seg utslag i følelsen av å måtte «holde koken» når man aller helst ønsker å gjøre ting for seg selv, i sitt tempo og ikke føle at man må prestere. Man legger et press på seg selv, bevisst eller ubevisst, bloggingen ligger der liksom i bakhodet. Sånn har jeg følt det i hvert fall, men aner jo ikke om det er akkurat slik du tenker. Uansett håper jeg du blir fornøyd med avgjørelsen din og får et nydelig liv utenfor bloggen, fylt med alt ditt hjerte begjærer <3 :) All hell og lykke!:):)

  • Du fikk jammen sagt det, «å måtte «holde koken» når man aller helst ønsker å gjøre ting for seg selv, i sitt tempo og ikke føle at man må prestere», det er akkurat slik jeg føler det. Og du er nå ei god ei du også Lene :-)

 42. Enig i det du sier i en kommentar lenger oppe; det å gi slipp på ting og gå videre…4
  Tenker OFTE på det samme sjøl. Men så er det det med komme seg videre da, og virkelig GJØRE det…
  Kommer til å savne deg…
  Kos til deg og pusene dine. (De du har nå er jo KJEMPESKJØNNE…).
  Lykke til videre…!!! :o)

  Ps. Regner med at dette er noe du har planlagt ei stund?! Sikkert ikke bare bare å legge ned heller, sjøl om det gjør godt når en endelig har bestemt seg…

 43. Å nei tenkte jeg! Du har liksom tatt meg med inn i en ny verden av sjokolade! Jeg har funnet så mye gøy å lage på bloggen din, og så de kattene…jeg bare elsker katter og har to selv fra dyrebeskyttelsen, så jeg har virkelig levd meg inn i katte livet… Det er viktig å gjøre det som du har lyst til Silje! Det er en tid for alt;) jeg kommer til å savne oppdateringene! Snålt å følge med i noens liv sånn på nettet:) alt godt for tida framover!
  Camilla

 44. Åh, så trist å høre at du skal gi deg med blogging! Jeg har fulgt bloggen i rundt 2 år nå, og hver gang du har oppdatert har det gjort dagene mine litt lysere. Du har inspirert meg til å prøve ut nye ting av mat, begynne å handle på iHerb, vurdere å bli fosterfamilie for puser, ta sjanser, utfordre meg selv og å tro på meg selv. Tusen takk for alle de flotte blogginnleggene så langt! Lykke til videre med hva enn du finner på <3 Takk for nå! <3

 45. Nå ble jeg så trist!! Har fulgt deg i noen år nå, jeg kommer til å savne bloggen din hvis du slutter!:-( men selvfølgelig, det er en tid for alt… å ta de riktige valgene for seg selv er viktig! Lykke til med livet videre uansett, og takk x 1000!:-)

 46. Trist at du vil slutte, men visst det er det som føles riktig så er det selvfølgelig det du må gjøre og jeg ønsker deg masse lykke til videre i livet! Du har vert en kjempe stor inspirasjonskilde og jeg setter veldig stor pris på all kunnskap og glede jeg har fått gjennom bloggen din.

  Men jeg lurer på en ting, har du tenkt til å slette bloggen eller skal den få bli sånn at vi kan fortsatt låne de fantastiske oppskriftene dine og lese innleggene når vi får lyst?

 47. Hei en gang til :) Jeg har et spørsmål; når jeg forsøker å skrive noe i søkerubrikken, hopper siden til oppskriftene automatisk. Så jeg får rett og slett ikke søkt. Har du hørt noe om dette før?

  Ha en fin dag :)

 48. Tusen takk for at du har blogget så lenge som du har gjort, bloggen din har vært til inspirasjon og glede i flere år nå =) Også håper jeg du får det bra videre, jenter som deg fortjener alt godt som livet kan bringe =)

 49. Hei Silje. Jeg har ikke vært flink til å kommentere tidligere, så nå må jeg jammen trø til!
  Vil takke deg for en super inspirerende og koselig blogg:) Jeg kommer til å savne oppskriftene dine og de fine innleggene du skriver og ikke minst bildene av de sjarmis kattene;) Lykke til videre med det du er på vei til. Kommer til å være innom her i håp om at du skriver mer, eller for å søke i dine fantastiske oppskrifter.

  PS. Jeg liker ekstra godt det du har skrevet om å holde seg edru på fest osv. Det var så deilig å lese da jeg i starten av året skjønte at det var på tide å legge om vanene. jeg klikker meg stadig inn på det innlegget.

  Stor klem til deg.

 50. Veldig synd å høre at du gir deg med bloggen. Har hentet utrolig mye inspirasjon her, og kommer til å savne det. Takk for alle de fine oppskriftene og inspirerende blogg-innlegg. Ønsker deg masse lykke til videre!

 51. Hei!
  Synd at du slutter. Tror vel kanskje aldri jeg har kommentert her før, men har lest i mange år. Takk for fin lesing. Har vært ME syk, men er blitt frisk etter noen år. Så har ikke så mye annet å si enn GOD BEDRING! :D

 52. Det har vært superkult å få følge deg på veien så langt, og du har inspirert mange; både i forhold til de fine oppskriftene dine (med alle de fine bildene av kaker ++ – makan til å friste folk også da! ;P), de kloke ordene du alltid kommer med (f.eks. angående sykdom, det med ikke å drikke alkohol osv.), og ikke minst ditt engasjement for Dyrebeskyttelsespuser (treffer meg i hjerterota, hver eneste gang). Jeg synes så klart det er kjipt å tenke på at når jeg oppdaterer siden, så vil det en gang være sånn at det aldri kommer nye innlegg mer, men jeg tenker også at det er et tegn på at du har kommet til et nytt stadie i livet ditt, hvor du må prioritere andre ting – noe må man gi slipp på, mens nye ting vil dukke opp; that’s life. Og det er jo også en fin ting – vi utvikler oss hele tiden, og jeg håper og tror at du går en fantastisk tid i møte, med mye kjærlighet, latter og fine pusekatter (enderim og greier her altså, hoho!). Jeg ønsker deg alt godt, og øyner et ørlite mikroskopisk håp om at vi kanskje møtes igjen en gang – enten via en blogg eller en bok, et matprogram på TV, eller kanskje en gang om du scootrer (hvis det er et ord?) til Oslo en sommerdag. Særlig hvis det sitter en pus med fargerik hjelm på bakpå scooteren og spiser mangokake, da skal jeg klare å kjenne deg igjen, garantert! Hihi. Alt godt fina! <3

 53. Trist for oss at du skal slutte med å blogge, men helt sikkert bra for deg. Forandringer er alltid velkomne. Du har gitt meg masse via din blogg, og det takker jeg så inderlig for! Ønsker deg all mulig lykke til i ditt «nye liv»!
  Stor klem! ♥

 54. Hei og god soendag! Fikk lyst aa skrive noen ord ti ldeg ogsaa da jeg fikk hoere at du har tenkte aa avslutte bloggetiden din naa. Sorry for mangel paa norske bokstaver.

  Du er/ var den foerste bloggen jeg begynte aa lese paa vei mot min kunnskap om sunnere mat, livstil, supermat og mer. For omtrent 3 aar siden na :) Jeg sendte deg en mail en gang. Der jeg takket for den fine bloggen du skriver og for inspirasjon. Dette var for litt over 2 år siden. Jeg proevde å sende en mail til deg naa også, fordi dette innlegget ble litt langt men emailadressen til bloggen din fungerte ikke.

  Jeg synes du har en kjempefin blogg på mange måter, og jeg liker aa stikke innom naa og da :) Tusen hjertelig takk for all inspirasjon du har gitt gjennom bloggen! :D den og du vil bli savnet. Jeg forstaar dog at en dag kommer den dagen da ting forandrer seg, og man vil bruke tid og energi litt annereldes. Har du foresten noen planer framover angaende jobb, skole eller noe du kan fortelle om? Jeg støtter tanken på om du skulle ønske det..å skrive en bok, om ting som har oppatt deg her på bloggen. Bare en ide :)

  Ønsker deg masse lykke til videre med alt :) :)

  • Takk for kommentaren din. Husker ikke om jeg svarte på mailen din den gangen? Sjekket forresten mailen min nå, og den skal være oppe å gå den altså, kanskje du skrev inn en liten bokstavfeil i adressen? Du må gjerne sende den på nytt altså :-)

 55. Kaken ser nydelig ut! Kommer til å savne bloggen din veldig. Håper det går bra med deg videre. :-) Og lykke til fremover! :-)

 56. Det har vært usedvanlig inspirerende å følge deg på din reise, sterke, vakre, gode Silje, takk for turen! Alle slags lykkeønskninger videre til deg :) Med deg på turen kan du ta vissheten om at ett stykk vakker pusefrøken nettopp har fått et nytt hjem hos oss, via adopsjon fra Kattens vern Molde – et alternativ jeg ikke hadde ant fantes var det ikke for deg. Lykke til videre!

 57. Kjære Silje! Du var en av de første bloggene jeg begynte å følge og du har vært en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg ønsker deg lykke til videre med fremtidige prosjekter! <3 Marianne

 58. Tusen takk for alt du har lært meg :)
  Din blogg har virkelig forstått meg :P

  Lykke til med alt annet! Blir helt klart å savne deg/bloggen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *