Sniktitt fra Brakka 21.aug

I dag tok jeg søndagsturen min innom Brakka til Dyrebeskyttelsen Trondheim. Hver søndag har de åpen dag fra kl 14-16. Neste søndag og neste der igjen (28.8 og 4.9) vil det være langåpent på åpen dag, med stand, lodd og kakesalg. Kom kom! Da er det åpent fra 12-16 :-)

Jeg pleier å ta turen dit nesten hver søndag. Det er så kjekt å følge med kattene som bor der, se at de reiser ut til nye gode hjem, og hilse på nye som blir tatt inn. HER kan du se alle kattene som bor enten på brakka eller i midlertidig hjem.


Isabella reiste til nytt hjem på landet i dag, heldiggrisen :-)


Gråpels skuer utover parkeringsplassen.


Trade ble reservert og reiser også snart til nytt hjem :-)


Kosepusen Gråpels.


Noen liker å gjemme seg inni en lun hule.


Og når alle som hadde vært på Åpen dag dro hjem, senket roen seg over brakka og kattene plaska seg ned for å sove.

Har du lyst å bidra og støtte Dyrebeskyttelsen? Bor du i Trondheim kan du se hvordan HER.

Og dere, i morgen kommer det ei lita pusefrøken til oss på besøk. :-) Vi er veldig spent!

17 thoughts on “Sniktitt fra Brakka 21.aug

 1. Så fint innlegg og nydelige bilder! Elsker det søte bildet av deg og Gråpels sammen <3

  Kaninene mine sitter her og kliner (vasker hverandre).. Jeg har lekt paparazzi og fått mange fine bilder av glade kaniner som viser sånn kjærlighet til hverandre.

 2. Fine bilder! Du, jeg lurte på om jeg kunne spurt deg om en ting? Har du noen gode fuktighetskremer å anbefale? Fra iherb eller andre steder? Jeg syns det er så utrolig vanskelig å finne noe bra. Jeg syns du har så veldig fin hud så lurte på om du hadde noen tips for tørr hud som er litt fet på nesa og panna. Hadde vært fint å finne som ikke er fullt av grums, men som er miljø/dyrevennlig. Ha en fin søndag ;) Og jo, velkommen tilbake etter en velfortjent sommerferie!

 3. Jeg koste med kattunger fra dyrebeskyttelsen i dag! 4 kattunger og en mams kalt Dina bor i midlertidig hjem hos svoger og svigerinne. Smelt <3

 4. Kunne tenkt meg å være fostermor, men bor på hybel, og tror ikke det er lov å ha dyr her :( Men finnes det noen slike hus i Oslo-området? Har katt hjemme hos mamma, og blir så fryktelig kattekos-syk her nede i Oslo!

 5. Helt nydelig det siste bildet der…. :)
  Begynner å tenke på min «Marve», eller «Marfen» eller «Marfeslarfen» som han ble hetende, som jeg henta på et hjem for hjemløse katter dengang jeg bodde i Skien. Han hadde avrevet hale og bandasje på rumpa, stakar liten. 8 mnd ca, aldri bodd innendørs og livredd mennesker. Det tok et halvt år før han torde å stole på oss og hoppe på fanget og kose. Lille tingen.
  Det er så mange kattepuser som lider samme skjebne, og DEN DAG jeg flytter litt mer landlig (dvs ikke i bygård på Løkka) SKAL jeg ta hånd om en pus igjen, fra dyrebeskyttelsen eller liknende pusehjem.
  Kjærlighet til alle puser der ute. Måtte folk ta til vettet og behandle dem som de nydelige levende og følende vesener de er!
  Jane

 6. Heisann:)
  Jeg bare lurte på om det ikke var du som skrev et innlegg for litt siden om det å være kronisk syk? Synes det var så utrolig velskrevet, og skulle gjerne vist det til en bekjent av meg som også er kronisk syk, men nå kan jeg ikke finne det igjen..

 7. Så søtt =) Har såå lyst på pus selv og skal flytte ut på «landet» en periode nå så det hadde vel passet greit. Eneste problemet er at jeg ikke vet hvor lenge jeg skal bo der og jeg skal mest sannsynlig flytte litt mer sentralt og det kan bli en liten påkjenning for pus..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.