Snikktitt på nye monster

I dag har jeg brukt dagen på å lage monsterbestillinger, to nissemonstermagneter til meg selv + noen som skal legges ut i Eplabutikken min. Men så tenkte jeg at dere kunne få en sniktitt og en liten sjangse før jeg legger dem ut i butikken i morgen. Så hvis du vil ha noen av disse monstrene, let me know! Legg igjen kommentar, så sender jeg deg epost, så avtaler vi der.

:-)

20 thoughts on “Snikktitt på nye monster

  1. btw, nå har jeg endelig fått meg kakaosmør og kakaopulver, hurra! så nå har jeg alt jeg trenger til å lage raw sjokolade (har også fått tak i bipollen og ordentlig kokkos!!). bare lurer på en ting, for jeg har lyst til å lage sjokoladetrøflene dine, og da mangler jeg Lucuma
    og Yacon pulver. hvor bestiller du det? jeg bestilte yacon pulver fra iherb for en liten stund siden, men den pakken dukket aldri opp, så tenkte den kanskje har blitt stoppet i tollen eller noe?

  2. De nissene var jo helt utrolig skjønne! Monstrene er liksom så… levende!
    Åhh, Silje, beklager at jeg ikke har tatt meg sammen og bestilt noe enda… Og så tør jeg ikke å binde meg ved å si hva du skal lage, heller. Jeg venter på den rette. <'3

    I samme slengen: Jeg har laget et anbefalingsinnlegg, og der har jeg screenshottet headeren din, for å legge ved som bilde. Dersom det ikke er greit, så si ifra, og jeg fjerner jeg det med en eneste gang!

  3. Jeg likte formen på det blå monsteret med gul sløyfe, du hadde ikke kunne laget et slikt et, men med de samme fargene som det rosa nede til venstre? Som nøkkelring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.