Smoothie og juicebilder fra mobilen


Grønn juice laget av agurk, squash, stangselleri og ananas. Eple ved siden av.


Grønn smoothie, husker ikke hva som var i den.


Supergrønn smoothie. Ikke spesielt god, men veldig sunn ;-)


Jordbærsmoothie med blåbær på.


Rødbetejuice.


Grønn ananas og kokos-smoothie med jordbær på.


Bærsmoothie med banan + katt. hehe.


Grønn mango, ananas og banansmoothie med blåbær på.

Juice og smoothiebilder fra mobilen min! I de aller fleste smoothier jeg lager tilsetter jeg hamppulver, linfrøolje etc, og av og til Lecithin, det gjør dem mer mettende og næringsrike. Og som dere ser er jeg litt hekta på slike stor blåbær for tiden (som ikke er blå inni, sært).

Alle smoothier og juice som er postet tidligere på bloggen ser du her.

God tirsdag til dere! Nå skal jeg lage kattesmykker og nøkkelringer.

19 thoughts on “Smoothie og juicebilder fra mobilen

 1. Så mange herlige og fristende bilder!=D
  Jeg lurer på om du kunne ha laget et innlegg om hvordan du bruker kameraet ditt og hvordan du redigerer bildene dine? Det hadde vært utrolig hjelpsom i og med at jeg kan null og niks om bilderedigering.
  Ha en fin dag<3

  • Orker ikke lage slike fotoguider, men kort fortalt bruker jeg et gratis redigeringsprogram som heter Photoscape, og tar bilder med Nikon D50 og Nikon P7100. Mobilbildene er tatt med iphone :-)

 2. Så mange fristende bilder!! Juice og smoothie er så godt altså!! Har fått dilla på hampprotein og lecithin selv. Spesielt lecithinen- føler den gjør smoothiene ekstra smoothe og glatte på en måte. Godt er det iallefall :)

 3. Jag har mærkt att iherb har slutat sælja mesquite och yaconpulver! :( Har du nåt bra tips på en annan sajt dær man køpa dessa till en billig peng nu?

 4. Årh, jeg kunne ønske jeg kunne ha deg i kjøkkenskapet mitt eller noe, så kunne du lært meg å lage god mat og drikke når matlysten min er på bunn.. I dag har jeg bare spist en baconpølse fra en bensinstasjon.. Ikke veldig sunt, og definitivt ikke like godt som alt dette ser ut :)

 5. Jeg skulle til å spørre deg om du tilsatte noe fett i smoothiesene dine, men så skrev du det på slutten. Kanon!
  Jeg kjenner selv at om jeg lager smoothie/juice uten noe form for fett får jeg skikkelig vondt i magen rett etterpå, og så blir jeg oppblåst og supersulten 20 minutter etterpå.
  Note to self: fett, drikke rolig, nyte :)

 6. Så fine bilder! Nå ble jeg trøst, hehe ;)
  PS: blåbær som vokser i naturen er blå inni. Det er kun de som er dyrket i drivhus som er hvite inni. Nå er det jo blåbærsesong om et par månder, så det er bare å komme seg ut i skogen å plukke! Og så smaker de jo såååå mye bedre! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *