Smoothie med jordbær og pasjonsfrukt

Kjempegod smoothie, som smaker akkurat slik sommer skal smake <3

1-2 never frossne jordbær
1 pasjonsfrukt, skrap ut frøene og kast skallet
1 ss granateplepulver, kjøpt her
2 ss spiret og tørket chia, pulver, kjøpt her
1 ss knuste linfrø, den her
1 ss linfrøolje
Klype himalayasalt
Et dryss stevia pulver/1-2 dråper

 

30 thoughts on “Smoothie med jordbær og pasjonsfrukt

 1. Smoothie er herlig, drikker det flere ganger i uken :) Jeg pleier å blande diverse blandinger av banan, biola, appelsin, mango, honningmelon og bær. Er fortsatt litt ny i smoothieverden, så det er herlig med inspirasjon.

 2. Jag blir så inspirerad av din blog, den där smoothien ser helt fantastisk ut. :) Jag har funderat ett tag på att börja med raw food, har du några tips på vilka produkter som ska köpas först? Det finns så många olika ingredienser i alla recept…

 3. Hvordan synest du granateplepulveret virker på kroppen og hva passer det ellers til? Jeg er jo en rev i å styrte alt som er sunt og som smaker bøgg i stedet for å prøve å kamuflere det i andre gode smaker. Det gjør jeg helst for å få i barna godsakene:-)

  • Merker ikke noe på kroppen av det, men det smaker godt og surt i smoothie :-) Putter det i for å høyne næringen. Barn liker det sikkert! Det smaker surt snop.

 4. Den så yummy ut!:) Må nok bli litt flinkere til å lage meg smoothies- det skal jeg få til bare den nye blenderen kommer i hus, riktig utstyr er alfaomega, alt blir litt tungvint ellers. Takk for inspirasjon, den så passe søt og sur ut- en ekte smak av sommer:)

  SV: Haha, syns jeg ser dere med egen postsekk- reneste julenissen:D
  Ja, så moro at du prøvde «kaffen» da- nå har jeg begynt å ha i litt rismelk og noen dråper stevia oppi i tillegg, og da blir det SÅ namnam:):)

 5. Du er virkelig flink til å dekorere bloggen din med bilder! Skikkelig proft og vakkert, rett og slett :)))

 6. Hei! Lurte på om du kunne være så snill å anbefale meg et «grønt pulver». Har prøvd bio life’s multi greens, og den var grei den, men du har kanskje noe andre å anbefale meg? Er det bedre med chlorella, spirulina og Kamut hver for seg? Tusen takk på forhånd :D Super blogg!

  • Den du tar er veldig fin den altså! Ikke noe gærnt med den :-) Men du kan jo variere, og ta anna hvert glass av multigreens og kamut hvetegress feks. Spirulina er fint å ta hver dag :-) Chlorella og.

 7. Ok! Men hvordan er Multigreens sammenlignet med Best of Greens (Pure Planet)? Bør jeg ta Chorella og Spirulina i tillegg? Trodde det var inkludert i miksen :) Taakk for all hjelp! ;)

  • Bør og bør, det er ikke så lett for meg å si at du skal eller bør noe. Du må nesten finne det ut selv :-)

 8. IIiih, blir så glad, inspirert og lengter etter en juicemaskin når jeg ser alle oppskriftene og de fine fargene!

  Prøver å komme med et lite og ganske vagt tips, men i helga bodde jeg på et hotell hvor de serverte juice av ingefær, ananas, lime og grønne epler. Vet ikke hvilket blandingsforhold, men den var kjempegod og frisk! Herlig start på dagen :) Skal prøve å lage det her hjemme en dag ;)

 9. Jordbær og pasjonsfrukt må jeg prøve! Men skal det ikke være noe væske i denne smoothien? Blir den ikke veldig tykk?

  • Jo vann skal det være ja, det har jeg glemt å skrive på :-) Fyll opp til det er litt under de frossne bærene, og spe til den blir passende etter det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.