Smoothie med ferske bær

En ting er å lage smoothie med frossne bær, noe HELT annet er det når hoveddelen av en smoothien består av ferske bær! Det er SÅ godt! Jeg fikk en bolle med fersk frukt og bær av moren til teg her en dag som jeg ikke rakk å spise opp, og da kasta jeg det sammen i en fantastisk smoothie. Hadde oppi noen frossne jordbær i tillegg for å få den litt kaldere + pulver av chia og linfrø.

En bra smoothie makes my day <3
Ønsker dere alle en nydelig tirsdag!

13 thoughts on “Smoothie med ferske bær

 1. Hei :)
  Digger bloggen din, og denne smoothien så kjempegod ut!
  Jeg har et spørsmål om raw-food… Er maten fortsatt raw selv om den er fryst? Blir ikke næringstoffene svekka på samme måte som ved oppvarming?

 2. Nam nam ja! Smoothie gjør meg mett også! :) Jeg liker grønne smoothier hvor jeg har litt spirulin opp i.

 3. En god smoothie är allitd rätt, speciellt nu när det är så varmt som vi har det i Stockholm :) Men även om det regnar i Trondheim är det gott med smoothie såklart!

 4. Ååå, den så herlig forfriskende ut! :) Hehe, nei, jeg er skikkelig pysete med å putte oppi greens i sånne kose-smoothies jeg også, særlig spirulina eller chlorella, da hadde jeg ikke våget meg på en slurk engang, i frykt for å kjenne alge-smaken gjennom hele greia, og det ville jo ødelegge.. ehm… HELE smoothie-kosen:D Men for de tøffingene som klarer å blande alt sammen: more power to you!;)

  • Syns det er best å holde smoothien som kos jeg også ja, så drikker jeg heller greens og alger i et eget glass med vann først :-)

 5. Fysj og fy, jeg skal heller ikke ha noe spirulina i smoothien min! Tror spirulina er det mest grusomme jeg har smakt i hele mitt liv, ti ganger værre en tequila shot for 5 kr på bali! Pleier å stappe det i kapsler og svelge jeg, så får jeg i alle fall i meg litt. Spirulinaen altså, hehe ;)

 6. Yummy! :) Smoothie med ferske bær, så heldig du er da! Jeg er nok ikke like heldig, men håper jeg finner det i butikken snart :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.