Smakskombo, været og pus

Først vil jeg tipse om at ananas og stangselleri smaker utrolig godt sammen i juice! Mums!
Ja, helt sant Elin, jeg liker stangselleri nå. Kun i juice da.

Så sjekket jeg været og ble så GLAD! Endelig er våren kommet til Trondheim også! Er nok ei lita ei som gleder seg til å få komme ut etterhvert nå:


I dag blir hun sterilisert, og kommer tilbake hit igjen i ettermiddag. Da blir det pus i body igjen. Håper hun er ei sånn ei som syns body er helt ok.

GOD TORSDAG DA DERE! :-)

 

14 thoughts on “Smakskombo, været og pus

 1. Ja det är så skönt med vår! Har precis fikat på Skydsstationens uteservering och det var gott trots att det ikke var sol akkurat där och då.

 2. Nå fikk jeg veldig lyst på ananas! Jeg liker ikke helt smaken på selleri, da. Jeg husker også at du blogget om at du ikke likte det. Morsomt å se at det går an å overkomme slike ting :)

 3. hihi, flinka! Regner med at det var meg du linket til (fønket ikke linken). Håper at jeg får til å like stangselleri en dag i juice… ;-p

 4. Hei!:)
  Jeg leser bloggen din og er helt nybegynner i det å bestille ting fra Iherb blant annet:) Lurer derfor på hvordan det er med Yaconsirup, er det lovlig å bestille til Norge? Synes jeg har lest at det ikke er godkjent som matvare, men mener også å ha lest at det nå nylig har blitt godkjent? Er litt redd for å bestille ting fra Iherb som blir stoppet i tollen:) Også lurer jeg på i oppskriftene dine, hvor du noen ganger bruker både yacon, mesquite og lucuma, er det mulig å bruke bare en av disse eller er kombinasjonen av disse viktig for smaken?

  • Yacon står som handelsvare (H) i urtelista og er derfor lov å bestille.
   Grunnen til at jeg bruker alle tre er at jeg syns de gir en veldig god smak sammen. Men bruk dem gjerne hver for seg, ikke noe problem. Kjenn selv hva DU syns smaker godt :-)

 5. Jeg er heller ikke overbegeistret for stangselleri, men får det ned. Hadde vært fint å kunne drikke en juice med stangselleri hvor jeg klarte å kamuflere smaken såpass at det faktisk smakte «super godt». Skal prøve meg på denne komboen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *