Slik lager du salat-smoothie

dsc0365

dsc0369
Dette er én måte å gjøre det på.  Det er viktig å variere med forskjellige typer salat, bær og frukt/grønnsaker slik at man får i seg mest mulig næringsstoffer.

Har blogget om slike raw supersmoothier før også, men siden de er så bra vil det komme flere slike innlegg også i framtiden! Vi får i oss alt for lite rå grønnsaker, salat og frukt!

Dette er frokosten min hver dag for tiden, utrolig digg! Blir kvikk og opplagt og slipper å bli tung og rar i magen. Det tar ei lita uke fra man starter med slike smoothier til frokost til man føler man man blir mett av dem. Kroppene våre er som regel ikke vant til å få for mye grønnsaker så beregn litt tid å bli vant til det. Men når den har vendt seg til det føler du deg skikkelig BRA og mett og god etter å ha drukket den. Litt arti da, den består av 60-70% salat og grønnsaker og resten bær og litt frukt. Mer bær enn frukt. Husk å bruk sitron eller lime i slike salatsmoothier, det gjør underverker for smaken.

Blir du inspirert?? Lyst å prøve? :)

:*

Update: For de som lurer på hvordan den blir seende ut når den er ferdig mixa så kan jeg fortelle det at den blir rødlilla pga bærene, ikke gusjegrønn. Har du ikke oppi bær blir den grønn da, logisk nok. Så jeg putter oppi MASSE bær så den ser fin og delikat ut.

One thought on “Slik lager du salat-smoothie

  1. Ping: SPINAT SMOOTHIE « ISELINISELIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.