Sløyfe, eplekakemuffins og spirer


Idag laga jeg sløyfe på trenchcoaten min. Trenchsløyfe.


Ble finest sett ovenifra da.


Her er eplekakemuffinsene jeg baka i går! De ble mislykka såklart. Brent både over og under, kun en liten flekk i midta som kunne spises. Så i går kveld maltrakterte jeg muffinsene og kaka og spiste med gaffel fra et stort fat og plukka ut godbitene(eplebitene). Kunne jo ikke kaste alt! Grunnen til max fail er at jeg justerte litt på oppskriften + det åpenbare(at de ble brent), så det gikk jo som det måtte gå det, haha.

Note to self: Ikke juster på oppskrifter og pass på tiden.


Ser fine ut, men skinnet kan bedra.


Og her er spirene mine, alfalfa. Andre runden det her. De er ferdige idag og står i vinduet for å bli litt grønne og produsere klorofyll. Spirekassen er jeg forresten ikke heelt fornøyd med, ikke god drenering på den. Men tømmer jeg ut vannet skikkelig selv så funker den.

Ellers er jeg fremdeles veldig tilfreds med å ikke drikke i helgene lenger. Det er så vanvittig godt å slippe å være dårlig på søndager! (+ slapp mandag tirsdag onsdag) Angrer ikke et sekund på at jeg har kutta ut alkohol. Tror kroppen min er helt enig.

Ennj du? Drikker du mye i helgene?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *