Sjampo og balsam som lukter SNOP

Tenkte å tipse dere om en sjampo og balsam som lukter skikkelig snop! Sånn tyggis-snop. Er du som meg som ELSKET luktene av Bed Head-produktene, men ikke bruker det lenger pga at de er testet på dyr, ja da bør du sjekke ut disse to her. Inneholder heller ingen ulumskheter av noe slag, og er rett og slett konge. Håret mitt er farget og tynt, blir lett tørt uti lengdene men også paddeflatt hvis jeg bruker feil hårvask eller produkter. Denne sjampoen er beregnet på farget hår, og hverken tørker ut eller gjør håret mitt flatt. Og det beste av alt er jo lukten! Ååååh så herlig! Håret lukter godt lenge etterpå. Til og med teg har begynt å bruke disse to her nå siden han syns jeg luktet så godt ;-)  Kjøpes billig på iherb, sjampo, balsam.

Er du bevisst på å bruke dyrevennlige produkter?
Sjekk den grønne og røde listen til Dyrevernalliansen for å finne ut hvilke merker som tester på dyr eller ikke.

39 thoughts on “Sjampo og balsam som lukter SNOP

 1. Nice! Får legge det til på min ønskeliste på Iherb :)For tiden bruker jeg en øyekrem fra samme merke,og synes at den funker greit.
  Ikke er den ubehagelig sterk på lukta og gir masse fukt som varer :)

 2. Så herlig! Ja, jeg er bevisst. Kjøper ikke dyretesta produkter, verken til kropp eller på kjøkkenet. Har noen gamle i skapet (type zalo!), men de er gaaaamle og blir aldri brukt, så er nok på tide å kvitte meg med de ja.. Ha en fin lørdagskveld Silje :)

 3. Jeg har kokos-krem fra Desert Essence til kropp og hender, den er fantastisk og lukter jo helt utrolig.. uvant. Ikke kjemisk, bare naturlig kokos.

 4. Jeg bruker den med bringebær, lukter godis den også.;) Tror den er for å gi glans til håret – vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med den, bortsett fra lukta!

 5. Åh, fikk shampo og balsam i samme serie i dag fra iherb. Tenkte å blogge om det jeg også etterhvert, og gleeeder meg til å teste det. Dyrt var det jo heller ikke.
  Jeg har bringebærlukt. mmmm

  Ha en fin lørdagskveld, og takk for en flott blogg med masse tips.

 6. Oi! Shampooen og balsamen var superbillige også, kanskje jeg klikker hjem en av hver i kveld;) Synes du er kjempeflink som tar tak i sykdommen din, og så bra at du får resultater:) Heier på deg!

 7. Hei!

  Du som har litt peiling på iherb bestillinger; Jeg har tenkt til å bestille spirulinapulver (454g) nå på iherb, men har et lite problem da kostnaden på denne ene boksen ligger på 202kr og overstiger grensen på toll (200kr). Har du noen erfaring med dette? Eventuelt om de 2kr blir oversett? (prisen er uten frakt) :)

  • Er kursen lav går det bra, er den høy blir det moms og avgifter. Så du får bestemme deg selv for om du tar sjangsen eller ikke :-) 25% moms av 200 blir 50 kr + 100-120 i avgifter sikkert. Så blir evnt ca 350 kr for glasset da. Fremdeles MYE billigere enn i butikk i norge, så du sparer på det uansett.

 8. Søren og, det var tomt for balsam! Men jeg skal garantert kjøpe de når det er mer balsam.

  Søren igjenn, jeg trodde faktisk at tigi sine produkter ikke testet på dyr? det stod faktisk på fotballfruen sin blogg en gang hun testet ut dumb blonde shampoo og balsam som lukter jordbær.

  Jaiks, jeg har kjøpt veldig mye tigi produkter i det siste, bare pga at produktene lokter så utrooolig godt. Skal definitivt begynne å ta iherb mer ibruk.

  Nå klikker jeg meg hjem en boks med spirulina (Tabletter denne gangen, siden pulveret satte dype spor.. negative spor. æsj æsj æsj), og et par andre digge ting. bland annet den vanilje/kokos såpen du anbefalte en gang. Den med en blomst eller vanilje stang i bunnen av flaska! Jess, blir koslig å sjekke postkassa i fremtiden.

  ps. henter du pakkene dine på bunnpris møllenberg? det gjør jeg! (jeg tenkte, siden du bor på møllenberg liksom (?) )

  • Kjipt å kjøpe produkter man tror er trygge når man finner ut i etterkant at de ikke var det likevel.
   Og helt enig, spirulinapulver smaker HØGG. Tar tabletter/kapsler av det jeg også. Og den vaniljekokostingen er en kroppsolje du smører deg inn med når du er ferdig å dusje før du tørker deg (du må bare klappe deg forsiktig tørr så du ikke tørker av oljen). Det er som en bodylotion, og når du har brukt den en stund trekker den raskere og raskere inn i huden. Jeg blir supermjuk av den :-)

 9. oh, forresten.. kunne du svart meg på noe. jeg tror kanskje jeg har drite meg ut litt nå. håper ikke. alle varene tilsammen ble jo ikke over 200 norge kr, men med shippingen ble det 209 kr ca. æsj, må jeg betale masse ekstra på posten nå, vet du d?

 10. Høres jo herlig ut, du beskriver håret ditt slik som mitt er, så regner at disse vil gjøre susen på mitt og. Sjekka listene, og så at sjampoen jeg bruker nå er røde lista, ikke bra ikke bra!

 11. Hvis du elsker god lukt i håret, så må du prøve John Masters Organics Zinc and Sage Shampoo with Conditioner (kan kjøpes på feelunique.com) Den lukter karamell, og er helt herlig! :)

 12. Disse skal jeg også prøve når jeg går tom for de produktene jeg har. Men må ta det litt rolig med bestillingene fremover; jeg fikk lønn her om dagen og bestilte 2 pakker fra iHerb og en fra Gojiking…og fortsatt er det 1000 ting jeg har lyst til å bestille :)

 13. Oj snop (eller snopp) betyder ju penis på svenska jag var tvungen att titta upp vad det betydde hahah!
  PS tack för en underbar blogg, kram!

 14. Er på konstant utkikk etter gode hårprodukter uten dritt i, og med god lukt! Har bestilt nå og gleder meg til å prøve :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.