Siljesreise har foredag på Vegetarisk Julemesse

Er det ikke GØY! Jeg skal ha ikke mindre enn 2 foredrag den dagen.

Arrangementet jeg snakker om er Oslos første Vegetariske Julemesse førstkommende søndag 16.desember. Det vil være mange flotte stands, foredrag og mat tilbydere. Messen vil finne sted i Sagene samfunnshus og Sagene kulturverksted. Se facebookeventen her for mer info, og KOM!

Jeg skal ha mine matdemonstrasjoner kl 11.30 og 15.30. Det første om raw julesnop, det andre om raw julekake. Det blir kjempespennende! Det er første gang jeg gjør dette. Kryss fingrene for god energi og et hode som henger med i svingene ;-)

Håper mange av dere vil komme og feire en dyrevennlig førjul Og si gjerne hei hvis dere kjenner meg igjen, det er trivelig.

Pecankubber 3

Julekake 4

Vi ses! :-)

34 thoughts on “Siljesreise har foredag på Vegetarisk Julemesse

 1. Jeg ville selvsagt kommet om jeg bodde i Norge!
  For selv om jeg ikke er veggis eller veganer så elsker jeg den type mat og er en sucker for demo og forklaringer, info, foredrag, smaksprøver og matporno generelt!
  Lykke til, du fikser sikkert dette kjempefint! Hadde vært veldig gøy om noen kunne ta bilder eller filme deg!

  klem fra spania
  <3

 2. Så gøy! Jeg skal stå på stand for Miljøpartiet De Grønne de første timene, men håper jeg får med meg noen foredrag for det! Gleder meg veldig!:)

 3. Åh, hadde det bare vært i Trondheim! Vi får krysse fingra for at det blir her også etterhvert ;) Lykke til!!

 4. Lykke til! Det blir sikkert bra vettu :) Bare ta det med knusende ro så går det meste knirkefritt ;)

 5. Så kult! Kan du lage et innlegg om forholdet ditt til yoga? Hvilken type holder du på med? Hvordan har yoga endret din hverdag?

 6. Hei! Var veldig inspirerende å se deg på messa på konfekt foredraget i dag.
  Gleder meg til å få oppskriftene på de du lagde på mail :) Skal nemmelige lage litt hjemmelagde julegaver i år og konfektkulene er midt i blinken til bestemor og bestefar, så takk for at du delte med oss!
  Hilsen Jenny

 7. Du var kjempeflink!
  Rakk ikke å komme til det første kurset ditt, men du var veldig flink på kurs nummer to.

 8. Hei hei!
  Fin blogg. Har nylig kommet over en raw olje som jeg vil anbefale på det sterkeste, Raw Argan Oil. Bor i London og kom over den på et marked et par uker siden. Tenkte rett og slett at den er for bra til å ikke dele, og kanskje dette er noe du er interessert i å sjekke ut også og dele videre til din leserskare. Har selv ordentlig tørr og problematisk eksemhud særlig på vinteren og bare ved hjelp av olja har huden i ansiktet blitt helt silkemyk og jevn, synes ikke en gang jeg trenger noe sminke på huden. Og dette er bare etter bruk i litt over ei uke. Kan ikke skryte av at den er spesielt billig, og den har en litt merkelig lukt, men veldig verdt det for min del. Her er en link til et sted det kan kjøpes på nett:
  K

 9. Det var så koselig å få hilse på deg Silje! Jeg er helt sikker på at kursene dine gikk kjempefint, kunne ønske jeg fikk bli med! og godisen du gav meg var selvsagt supergod :D

  • Takk det samme Ragnhild, kjempegøy å treffe deg! Og så tilfeldig da, ihvertfall for min del om ikke ante hvem som skulle stille ut. Og takk for godisen din, mums!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *