SiljeSilje&Kayso

Se hvem som kom og tok meg med på kafé når jeg kom med båten til Kristiansund i dag:


Kirsti! http://kayso.blogg.no

Vi har blitt kjent gjennom bloggene våre, det er kjekt at bloggen har gitt meg så fine nye (ikke så nye nå lenger da) bekjentskaper! Vi møttes for første gang for.. over et år siden? Det var da jeg ble kjent med Bente også, hun som tok de fine bildene av meg for noen uker siden (og Aina og CecilieK).

Jeg fikk også prakka på henne en bit av min hjemmelagde raw sjokolade som jeg smekka sammen i supertempo i dag tidlig. Men hun tok i mot den uten protestet, så jeg tror hun hadde lyst på en, hihi. Den rakk ikke stivne før taxien kom og henta meg da, så det å skulle holde boksen vannrett slik at det ikke rant sjokolade overalt under turen var igrunn et lite prosjekt i seg selv. Spesielt når jeg kom fram til Kristiansund til pøsregn og vind og jeg måtte lage hijab av leopardskjerfet mitt for å ikke ødelegge krøllene mine og slepe min «lille» koffert samtidig. Men selvsagt, null problem, jeg fikser alt.

Kjempetrivelig å se deg igjen Kirsti!! Og makimiddag skal det bli når du tar turen til Trondheim.

Ja, så nå er jeg i Molde. I morgen reiser jeg og mamma heldigvis til syden. Turen hang i en tynn tråd en stund her, for vekterne har gått ut i streik og flyplassen vi skulle reise fra ble stengt. Men nå er det ordnings, flyet går fra Kristiansund i stede.

Hipp hurra!

Har du også fått deg nye venner gjennom bloggen din?

Nå skal jeg legge meg snart.
God natt folkens!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *