Silje@Gjøvik


Torsdag ettermiddag (etter å ha møtt Ina, se hennes innlegg her) reiste jeg med toget sørover igjen, denne gangen til Gjøvik. Miniprisbillett uten komfort-tillegg, men til tross for billigste billett var det jammen det spyposer her! Det var det ikke når vi reiste med komfort for å si det sånn, og jeg løp flere ganger inn på doen med brekninger. Men siden jeg hadde spyposen tilgjengelig denne gangen ble jeg heller ikke reisesyk. Rare greier det der.


Togmat. Fra venstre: Gulrotkake, squashgetti, og raw valnøtt/squash/»oste»saus. God middag!


MOSKUS! <3

I dag har vi vært på en diger bruktbutikk. Der fant jeg denne:


Ohlala, lekker?? :-) Haha, jeg dauer! Lakkjole med blondekanter, i en mildt sagt romslig størrelse.


På ettermiddagen traff jeg en gammen venninne, nemlig Ragnhild! Hun bor på Gjøvik for tiden, og det var SÅ kjekt å treffe henne igjen! Vi dro på en kafe som heter No.3, var veldig trivelig der, med kule bord og stilig innredning.

Heisann søta!


Og fra kafe dro vi videre på slektsbesøk. Sjekk den kaka! Så sykt digg ut, med både krem og marengs og masse frukt på. Men jeg måtte stå over kaken, og koste meg med bær som var til overs etter kaken, og en raw sjokolade (den coconut probiotic, liten i brun pakke).

Og til dere på Gjøvik: Life på CC har bra utvalg av raw matvarer, med søtning som yacon, rå agave, palmesukker, hamppannekaker osv osv! De har også mye fra Sanabona, så sjekk ut den helsekosten hvis du bor her! Supertrivelige ansatte har de også.


Og her ser dere meg, i det rommet jeg tilbringer mest tid i uansett hvor jeg befinner meg – nemlig på kjøkkenet. I kveld har jeg blandt annet gjort klar min raw kokos og jordbærkake, for den skal jeg ha med i konfirmasjon på lørdag.

Nå skal jeg legge meg og lade opp til en ny solfyllt dag. Formen henger med fremdeles sålenge jeg får hvilt meg litt midt på dagen. Jeg satser på at den vil holde seg ok de neste dagene også :-) Sov godt allesammen!

27 thoughts on “Silje@Gjøvik

 1. Så morsomt! Jeg var innom Gjøvik i dag jeg også, og selvfølgelig Life på CC blant annet, hehe.
  Har bare opplevd hyggelig service der :)

  Bloggen din inspirerer veldig, jeg har fulgt deg en god stund men aldri kommentert.. *kremt* Har begynt med hvetegress og en god del andre tilskudd og håper etterhvert jeg kan prøve ut oppskrifter fra bloggen din! Bare synd jeg er en smule lat og synes ting som er på dette nivået virker vanskelig for meg og mine kokkekunnskaper :p

  • Hehe. Det er ikke så vanskelig, det er bare annerledes :-) Så fort man har prøvd noen ganger blir det enkelt :-) Og så hyggelig at du leser bloggen min!

 2. oooh, er det pavlova? verdens beste kake <3 den klarer jeg ikke å motstå selv om jeg har sluttet med å spise søtsaker, haha.

  • Hihi. Jeg husker ikke navnet på det, annet enn at den blit kalt «takras» eller noe i den dur på folkemunne tror jeg.

 3. Takk for at du gadd å kommentere tilbake ;)

  Håper formen din holder seg og at du får kost deg med familie og venner og kokos-jordbærkake.

  • takk for det :-) Ja jeg satser veldig på at den holder seg, det kjennes litt uggent ut nå som jeg nettopp har våknet. Satser på det tar seg opp.

 4. Kos deg masse på Gjøvik :D Det er jo selvfølgelig en bra by, siden jeg er derfra. hehe. Neida – men fra spøk til alvor. Hvis du skal innom CC mens du er på Gjøvik, har de også en del Renée Voltaire produkter på Lasse Liten Café & Deli. : )

  • Ååå der fikk jeg ikke vært innom. Men de produktene er så dyre så hadde ikke kjøpt noe av dem tror jeg ;-)

 5. Haha.. Ja Raggen på blogg e ikkje akkurat kvardagskost! Va kjempekoselig å treffe de i går Sjile <3 Håpe det ikkje bli så lenge te neste gång! :)

 6. Haha, likte at det var spypose lagt klar til deg på toget. Fint å høre at du har det så bra (minus formen) på Gjøvikvisitt, og jeg får vann i munnen og fett i håret bare av å tenke på kaka di! De blir sikkert slagere :D

 7. Se der ja, å tenk at du var bare 45 min unna uten at jeg viste det! Tell me next time :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *